📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Heliar napisał/a:
W Poznaniu takie widoki nie dziwią, w końcu to stolica pedalarzy, a JJ pierwszy wśród nich.
Komentarz lepszy od ww. wrzutki
Ja tam zioma podziwiam.Nie to że niepełnosprawny i ma radość z tego że tak jeździ to na pewno lepiej ogarnia niż ci jebani pedalarze lub większość frajerstwa na hulajnogach, a najważniejsze korzysta z lusterek
Ciekawe ile zapierdalał zanim skończył na wózku?
to w poznaniu jest
PabloSkills napisał/a:
Ciekawe ile zapierdalał zanim skończył na wózku?
A może zapierdalał na budowie. Na wózku kończycz z różnych przyczyn, wyobraź to sobie.
I teraz pytanie. Czy według prawa będzie to dwuślad czy coś ala jednoślad niemotorowy.
pewnie jebana motopizda
wyjebał kiedyś o drzewo czy latarnie - wylądaował na wózku
ale z pasji nie będzie rezygnował
wyjebał kiedyś o drzewo czy latarnie - wylądaował na wózku
ale z pasji nie będzie rezygnował
darayavahus napisał/a:
A Tobie dobrze być pedałem?
A tobie dobrze być dymanym przez księdza i to w dodatku który jest twoim starym?
Zwykły patafian z ciebie i tyle.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów