Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
P.S Może i "gruby" ładnie wybrnął z sytuacji, ale piwa nie będzie- NIE SALUTUJE SIĘ DO PUSTEJ GŁOWY!!
Co kraj to obyczaj. W Polsce się nie salutuje, w USA jak najbardziej. Chciałeś zabłysnąć, a zgasłeś
up bisfhcrew
wpadka to mało powiedziane. Pokaz ignorancji i głupoty. To jakby ktoś kazał nam stać wyprostowanym i słychać jako hymnu koko euro spoko
@up 150 lat temu naszego kraju też nie było, teraz żądzom nim debile którzy załatwiają naszymi rękoma swoje prywatne sprawy, a w internecie panuje moda na sztuczny patriotyzm,
Co kurwa robią?Ty też jesteś debilem.
Mnie zawsze śmieszy ten amerykański patriotyzm. 150 lat temu na dobrą sprawę nie było jeszcze ich kraju, teraz rządzą nimi Syjoniści i załatwiają sobie ich rękoma własne prywatne sprawy, głównie dlatego, że w zakorzenili w ich umysłach ten sztuczny patriotyzm.
A widziałeś polski patriotyzm w Stanach?
A to nie salutuje się do symbolu na czapce?
A podnieść chyba nie mógł bo po dźwięku wnoszę, że spadło gdzieś dalej.
Dwa posty wyżej napisałem: "Nie salutuje się do gołej głowy"- salutuje się będąc w furażerce, czapce lub hełmie na którym jest godło państwowe. Nie mając nakrycia głowy honory oddaje się przez skinienie głową. Koniec, kropka.
Dwa posty wyżej napisałem: "Nie salutuje się do gołej głowy"- salutuje się będąc w furażerce, czapce lub hełmie na którym jest godło państwowe. Nie mając nakrycia głowy honory oddaje się przez skinienie głową. Koniec, kropka.
A ja dwa posty niżej napisałem ci, że stany to nie Polska. W Polsce się nie salutuje, w stanach się salutuje do pustej głowy. Co za kurwa matoł...
To tak gdyby się już czepiać
Jak na moje, to bardzo ładnie wybrnął z sytuacji.
No tak salutować do pustej głowy.
U nas salutuje się do ORZEŁKA.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów