📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tudeski napisał/a:
Kolego jest takie powiedzenie:
"Wszystkie kobiety oprócz naszych matek, to kurwy."
Stary pod trzepakiem pewnie wychowales pokolenia. Powinienes wydac jakis poradnik dla zagubionych.
MowilaZeMa18xxx
Lubię takie stanowcze rozwiązania. Przeważnie skuteczność przewyższa skutki uboczne które nomen omen zawsze jakieś są. Ale kto by się krową przejmował.
Lubię takie stanowcze rozwiązania. Przeważnie skuteczność przewyższa skutki uboczne które nomen omen zawsze jakieś są. Ale kto by się krową przejmował.
Dlatego nie oplaca sie wydawac hajsu na "dziewczyne", bo predzej czy pozniej sie pusci(bo taka jest ich natura).
clf111
jakby twoją pannę twój najlepszy kumpel na takiej akcji przyłapał to pierwszy byś latał na wysokości lamperii. Chyba że jesteś kutasiarzem który na takie okazy poluje, to już chyba poniżej poziomu godności
jakby twoją pannę twój najlepszy kumpel na takiej akcji przyłapał to pierwszy byś latał na wysokości lamperii. Chyba że jesteś kutasiarzem który na takie okazy poluje, to już chyba poniżej poziomu godności
Hamerykanskie podejscie - wszystko ok? On nie wyglada na twojego meza, ale ok.
W PL koles dostalby niezly wpierdol pomimo, ze nie zamoczyl.
W PL koles dostalby niezly wpierdol pomimo, ze nie zamoczyl.
Cytat:
bardziej upokorzyć można człowieka ironią i sarkazmem niż przyjebaniem mu w ryj, dorośniesz to zrozumiesz, na chuj miał się na nich rzucać? poczucie wstydu i strachu bardziej da jej w kość niż liść w kurewski ryjHamerykanskie podejscie - wszystko ok? On nie wyglada na twojego meza, ale ok.
W PL koles dostalby niezly wpierd.. pomimo, ze nie zamoczyl.
UkrytaPodNickiem napisał/a:
bardziej upokorzyć można człowieka ironią i sarkazmem niż przyjebaniem mu w ryj, dorośniesz to zrozumiesz[...]
Uogólniasz to i ja uogólnię:
Nie wiem czy wiesz co to jest, kurwa, "agresja".
To takie uczucie, które sprawia, że chcesz komuś przyjebać w mordę, pojawiające się gdy ktoś sobie na owy czyn zapracuje.
Jakbyś przeżyła swoje gimbo-love story w odpowiednim czasie to byś miała tę świadomość. Przepychanki słowne i inne głaskanie po cipkach jest dobre dla pizdusiów.
Niestety dzisiejsze opiekuńcze ustroje delegalizują męskość w czystej jej postaci, a w zamian głaszczą za uszkiem kombinatorów i cwaniaków.
Co do filmu to jego kolega kiedy już się dowie od swojego "szpiega" na temat wygłupów swojej najebanej żony, pierwsze o co zapyta to: "dlaczego nic nie zrobiłeś?".
Niezłą pulę zgarnął. Żona szmata i przyjaciel ciota.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów