📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
szkoda chlopa, ciekawe czy mial dobrze zabezpieczone miejsce pracy
Dobrze, że przeżył. Nauka go uratowała. Jej potęga jest niesamowita. Chociaż do takiego mieszalnika to bym z chęcią wrzuciła kilka osób.
Mam wrażenie, że jednak to o taki mieszalnik do betonu chodziło, nie o betoniarę...
Mogę tylko współczuć...
Mogę tylko współczuć...
Jaco(metyl) napisał/a:
a ja kurwa narzekalem jak sie z roweru zjebalem, a tu ktos taki :?
Prawda, ja wkurzałem się, jak mi się nogawka w łańcuch wkręcała.
Suub napisał/a:
I teraz taka refleksja. Jeśli już teraz z nakładami na służbę zdrowia i naukę jakie mamy, (mówię o ogóle ludzkości a nie o naszym chorym enefzecie) potrafimy naprawić stopą ręce i kolano, to co by było gdyby całą kasę jaka idzie na zbrojenie wcisnąć w rozwój medycyny i w ogóle nauki?
Arabusy by nas rozjebały w pizdu. Poza tym w tym całym wielokulturowym syfie jaki się teraz w europie robi takie zbrojenie się na pewno nie zaszkodzi. No ale wiadomo, fajnie by było mieć służbę zdrowia na takim poziomie. Pomarzyć zawsze można...
Ale przedramię jebany wyrobił. Nie wiedziałem, że tak można mięśnie najebać w tych rejonach. Kurwa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów