Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa głębokie to metro. No i torów nie ma. Tory były złe?
Jeszcze nie zajebali z Ukrainy, czekają na dostawę
Przywalenie w bok czerepu, bez żadnej amortyzacji, to bez "może"
Niekoniecznie, kiedyś tak pierdolnąłem ze schodów, że miałem czaszkę pękniętą i obrzęki na obu skroniach, a nadal tlen marnuję
No ale ja miałem 4 promile, a nie telefon przed gębą
Żeby eliminować takich roszczeniowych debili jak ty
Ja pierdolę. Ale jesteś życiową spierdoliną. W ogóle mi ciebie nie żal. Czekam na film z tobą na sadolu.
I już się nawet nie poć z odpisywaniem.
[ Dodano: 2024-11-07, 17:50 ]
Ja pierdolę. Ale jesteś życiową spierdoliną. W ogóle mi ciebie nie żal. Czekam na film z tobą na sadolu.
I już się nawet nie poć z odpisywaniem.
Nie wiem o co mu chodziło z tą roszczeniowością, ale generalnie bardzo dobrze powiedział! Trzeba MNIEJ barier w społeczeństwie, chroniących przygłupów od robienia sobie krzywdy, a nie więcej! Nie dość, że debile się nie eliminują, to wszystkie te bariery jeszcze normalne społeczeństwo ogłupiają i odmóżdżają. Tfu!
Jebać type, gdzie są tory ja się pytam???
Nie wiem o co mu chodziło z tą roszczeniowością, ale generalnie bardzo dobrze powiedział! Trzeba MNIEJ barier w społeczeństwie, chroniących przygłupów od robienia sobie krzywdy, a nie więcej! Nie dość, że debile się nie eliminują, to wszystkie te bariery jeszcze normalne społeczeństwo ogłupiają i odmóżdżają. Tfu!
On i tak nie zrozumie, mu się ciągle należy, ktoś wiecznie za niego musi myśleć bo to zawsze nie jego wina
Tak komicznie to zrobił, że w pierwszej chwili pomyślałem - fejk. Ale pierdolnął zdrowo.
Może to jakiś akrobata?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów