📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Bakejaja samo to, że chcesz się napierdalać z gościem już świadczy o Twoim poziomie. Myślisz, że inni, tak jak Ty, nie mają niczego innego w życiu do roboty tylko zapierdalać na drugi koniec polski aby bić się z kolesiem z internetu bo napisał źle o Twojej mamie? Ty kurwa w ogóle czytasz, to co piszesz? Analizujesz w jakikolwiek sposób to, co piszesz? Tak rozwiązujesz każdy konflikt? Jak Pani w sklepie nie wyda Ci reszty też jej podajesz adres i ustawiasz na solo?
Poświeć lepiej ten czas pomagając swojej mamie w obowiązkach albo zadzwoń do niej i zapytaj co słychać.
A jak byłeś bity i teraz czujesz że całe Twoje życie to walka to idź się kurwa zapisz na jakieś walki i tam rozładuj swoje zajawki.
Pozdrawiam i polecam troszkę ruszyć głową...
Poświeć lepiej ten czas pomagając swojej mamie w obowiązkach albo zadzwoń do niej i zapytaj co słychać.
A jak byłeś bity i teraz czujesz że całe Twoje życie to walka to idź się kurwa zapisz na jakieś walki i tam rozładuj swoje zajawki.
Pozdrawiam i polecam troszkę ruszyć głową...
@małejaja
Słuchaj śmierdzielu, już nawet nie skomentuje twoich marnych wypocin upośledzonego idioty z katowickiej kanalizacji, ale skoro już jesteś taki kozak i chcesz się bić o to, że ktoś powiedział prawdę na temat twojego skurwiałego dzieciństwa, to sam napierdalaj do Velture 500km, a nie chcesz, żeby ktoś do ciebie zapierdalał tyle drogi, aby wąchać smród twój i twojego, zapijaczonego kata, starego.
Słuchaj śmierdzielu, już nawet nie skomentuje twoich marnych wypocin upośledzonego idioty z katowickiej kanalizacji, ale skoro już jesteś taki kozak i chcesz się bić o to, że ktoś powiedział prawdę na temat twojego skurwiałego dzieciństwa, to sam napierdalaj do Velture 500km, a nie chcesz, żeby ktoś do ciebie zapierdalał tyle drogi, aby wąchać smród twój i twojego, zapijaczonego kata, starego.
Bakejaja napisał/a:
Chcesz śmieciu to przyjedź do mnie to zobaczymy ile masz odwagi mi to w twarz powiedzieć skurwiały patusie.
Sebastian spokojnie nie denerwuj się.
@Bakejaja to dasz ten adres czy mamy czekać cały dzień?
ciekawe co przeskrobała? sądząc po kolorze to za dużo zjadła zapewne
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów