📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:22
🔥
Warszawskie skakanie
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kozak dał znać lewą ręką, że będzie uderzał i dopiero potem wyprowadził cios z prawej. W tym czasie ochroniarz mógł sobie kawę wypić albo rozwiązać krzyżówkę.
Na końcu delikwent nie wiedział którędy się wychodzi. Szkoda że na filmie nie widać jego czerwonej gęby.
Cwana rosjanka nawet skorzystała i od w 0:29 coś podnosi z podłogi.
Gdzie dwóch się bije tam rosjanka korzysta
Gdzie dwóch się bije tam rosjanka korzysta
Szacun dla ochroniarza za opanowanie i zimną krew. W sumie mógł mu porządnie wjebać, w końcu samoobrona.
koleś chciał za free wejść i jak widać udało mu się
Zdecydowanie najlepszy filmik jeśli chodzi o rosję w tym tygodniu! To jebnięcie o glebe zasługuje na oskara. Głupi, pijany i jeszcze agresywny. Nie mogło sie to skończyć dla niego inaczej jak tylko kopami na ryj zaraz po spotkaniu z betonem : D
po takiej akcji to trza od razu podmianke bo cwaniaki na 99% dzwonia po kolegów ze 112
Art.157 § 1 i zawiasy murowane takie prawo
Pierdolicie, większość ochroniarzy to zwykłe ćwierćmózgi, pierdolone dresy, które dokurwiają się każdego, bo im się nudzi, już nie raz w klubie tak było, nic się nie dzieje, ale burzy taki o byle co..
A kto Cię zmuszą do wchodzenia do danego klubu? Zresztą wyraźnie widać kto zaczął, zamiast sobie odpuścić to chciał kozaczyć, wlać ochroniarzowi i co? Bawić się resztę wieczoru za darmo? Gdzie tu logika?
@Proximate
Nie wiem jakie maja iq, ani jakim zasobem wiedzy mogą się pochwalić ochroniarze. Bo zwyczajnie osobiście żadnego nie znam. Ale nigdy nie widziałem, żeby ktoś za darmo dostał. Mnie kiedyś wyprowadzili, ale to za bójke na sali. To przecież od tego kurwa są.
Nie wiem jakie maja iq, ani jakim zasobem wiedzy mogą się pochwalić ochroniarze. Bo zwyczajnie osobiście żadnego nie znam. Ale nigdy nie widziałem, żeby ktoś za darmo dostał. Mnie kiedyś wyprowadzili, ale to za bójke na sali. To przecież od tego kurwa są.
Czasami mam wrażenie, że niektórzy myślą, że wkładając czapeczkę z daszkiem są tak zajebiści, że stają się nieśmiertelni..
miczel1 napisał/a:
po takiej akcji to trza od razu podmianke bo cwaniaki na 99% dzwonia po kolegów ze 112
Art.157 § 1 KK to koleś może sobie złożyć osobisty pozew do sądu policja może co najwyżej wylegitymować tego ochroniarza. Tak jest według polskiego prawa na ruskim się nie znam. chyba musisz jeszcze trochę poczytać żeby cwaniakować. Zawiasy? tylko w teorii, w praktyce najwyżej grzywna.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów