📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Wielkie, spasione gówno wyżywa się na białej, ładnej uczennicy. Pewnie ten disrepsect to było stwierdzenie faktu, że jej młodszy brat to debil (do czego ewidentnie jest predysponowany genetycznie).
Laska w czerwonej to pampersa ma chyba, a akcja od 25 sekundy przekozak !
I nikt nic nie zrobi, tylko wszyscy sobie przechodzą jak morświn masakruje człowieka, pojebane społeczeństwo.
@Pankracy666
Człowieku, karpet na karidorze to bejzik. Wiedziałbyś takie rzeczy jakbyś się interesował edukejszyn.
Człowieku, karpet na karidorze to bejzik. Wiedziałbyś takie rzeczy jakbyś się interesował edukejszyn.
Jeślu to białe grube dupsko znęcało się nad chłopcem to się należało, czarnula miałaby piwko u mnie. Białe też bywa ścierwem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów