📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
darek1234 napisał/a:
Tak, tak, Amerykanie mordowali w Buczy. Idź się powieś nad ruSSkim sraczem przy lesie
Byłeś w tej buczy czy w tv widziałeś i się tasowaleś do tego?
BarmanInternetu napisał/a:
Wyloncz tv wloncz myślenie uga buga
darek1234 napisał/a:
Tak, tak, Amerykanie mordowali w Buczy. Idź się powieś nad ruSSkim sraczem przy lesie
Nawet nie zauważyłeś, że media przestały mówić o Buczy bo to już siara. Poszperaj dlaczego )) Możesz się nieco zdziwić.
darek1234 napisał/a:
Ile hrywienek wpłynęło na konto za tego komcia, banderowska skarpeto?
BarmanInternetu napisał/a:
Ta, w dupie był. W tvn jest sama prawda, znajomy do mnie tak powiedział. To jest kurwa dramat, obojętnie co tam nie powiedzą to oni w to ślepo wierzą. Nie twierdzę że każda podana tam informacja jest kłamstwem ale jednak to covidianie przekształcili się w ukrofili.
Jebać wszystko od Warszawy na wschód
Widzę że, piwniczaki stworzyły gównoburze..radzę tym osobom wyjść na spacer, tak chociaż z 5min, bo prawdopodobnie opary smrodu w betonowej klitce zaczął już im szkodzić.
A film całkiem zacny
A film całkiem zacny
sens_ napisał/a:
Chłopcze ..Amerykanie robia dokładnie to samo co Ruscy..tylko u nich nazywa sie to "szerzenie demokracji". Edukuj sie młodzieńcze , edukuj...
Ruscy i amerykanie podburzają rezunów świata i ci biją się między sobą o jakieś ochłapy i znamiona władzy, ale różnica jest taka pomiędzy amerykanami a ruskimi: Amerykanie w II wś też popełniali zbrodnie, ale były one jednostkowe, nie systemowe. Jakieś rednecki zgwałciły kobietę, często byli za to skazywani, czasem to tuszowano. Tymczasem armia ruska wchodziła i gwałciła wszystkie kobiety, mordowała większość facetów i robili to i szeregowi żołnierze i dowództwo. Jakie regiony się rozwijały pod zaborami i czyje to były zabory, a jakie regiony były biedne i zacofane, a mentalność najmniejsza. Jak sobie żyli ludzie w RFN a jak w NRD? Nawet od Afgańczyków usłyszysz, że amerykanie to chuje, ale ruscy to zweirzęta. Odpowiedz sobie sam w duszy na hipotetyczną sytuację.
Wchodzi do twojego miasta armia, wolisz by była to armia ruska czy amerykańska.
Otóż to więc nie bredź, że ruscy i amerykanie to to samo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów