Ładne bombki dostał
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:46
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
no tak, czarne bydle tylko tyle potrafiło... i dziwić sie że potem nikt za nimi zbytnio nie przepada :/
Ja pierdole, takie gówno bez honoru jak ten smolasty to nie powinno się urodzić. Ale jak się nie wie jak używać gumek to tak jest...
Białas przypadkiem się tam nie znalazł,więc wpierdol słuszny.
Co za kurwa wali w tył głowy!?
kaktuz napisał/a:
Tylko jebane pedały biją z partyzanta.
Napisałbym ci coś, ale nawet szkoda gadać. Pozostawię ci tylko pewien cytat do przemyślenia.
Sun Zi - Sztuka wojenna napisał/a:
Szybkość jest duszą wojny, wykorzystaj swoje szanse zanim przeciwnik osiągnie gotowość. Korzystaj z tych dróg, które będą dla niego zaskoczeniem
kaktuz napisał/a:
To juz nawet nie partyzant tylko jebany tajniak... Malpe do odstrzalu sanitarnego... Czemu nikt nie kontroluje u nas w Europie poglowia?
kurwa jebani zawsze musza drzec te pizdy.. kurwa gorzej niz malpy. za darcie tak japy powinni dostac w leb.
Ja jebie, gość widać że już przegrany a czarnuch bał się konfrontacji więc czaił się pewnie w krzakach aż typek się odwróci żeby mu tak zajebać - taktyka typowa dla małp w stadzie.
małpaV8 napisał/a:
Powinni spalić w pizdu te czarne małpy i byłby wreszcie spokój.
a kto by na sweter zbierał ?
T-Will napisał/a:
Jakbym był na miejscu to bym chuja zatłukł.
ale żeby tak na miejscu konia pod to walić
kaktuz napisał/a:
A to obciach jak chuj dostać od pedała
Watch your back.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów