📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Robisz rozpierduchę, gnój, niszczysz cudze mienie, znęcasz się nad ludźmi czy zwierzętami - dostajesz solidny wpier*ol i na drugi dzień potrafisz funkcjonować w społeczeństwie. Ahhh jak tego brakuje w Polsce...
Cytat:
kurwa Scooter i techno...
"Scooter – niemiecka grupa grająca obecnie hardstyle, dubstep, hard trance, electro-house, dance, trance, pop. Wcześniej zajmowała się muzyką happy hardcore i rave." (źródło - gównopedia. Z tym popem też lekka przesada ale nauczcie się w końcu kurwa że nie wszystko co jest muzyką elektroniczną i ma bit to techno)
Czyli kurwa techno...
JP na 100%
wy kurwy
Życie to zupa, a ja mam widelec
wy kurwy
Lewakom 11 listopada tak zrobić, a później kontynuować tak piękną tradycję co roku.
Polskich pseudokibiców też tak powinni lać! Po ryjach, aż ich krew zaleje. Bo ci "kibice" to moga wyrywac krzeselka i pluc na policjantow, a do tego naciagac na dodatkowe koszta swoje kluby. Po cholere tacy ludzie na stadionach? Jakby nasze prawo pozwolilo na takie zachowanie policji wobec tych debili jak na filmiku to bylby spokoj, a taki mocnych w gębie i grupie byłoby mniej. Jak ma zamiar kogos pobic to niech bije ojca/matke, bo chyba oni go tak "wychowali". A jak ma zamiar cos rozpierdolic to niech wezmie pale i rozwali swoj dom, a najlepiej pusty łeb.
obejrzyjcie cały artykuł, leciał w TVP. Ci którzy są tam tłuczeni niczym zboże cepem to kibice przyjezdni jednej z ukrainskich drużyn, mieli wynajęte autokary żeby wrócić do domu tymczasem z niewiadomych przyczyn policja chciała ich zapchać do wojskowej ciężarówki i wywieść nie wiadomo gdzie. Nie byli uzbrojeni, ich bierny opór był spowodowany był tylko faktem zatrzymania bez żadnego zarzutu, kilku z nich miało poważne obrażenia. Sprawa jest w sądzie i pewnie skończyłaby się uniewinnieniem policjantów ale jest sporo materiału filmowego świadczącego na niekorzyść organów ścigania.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów