📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
kurde, cała łazienkę zalała jakąś wodą z kibla.. eh, szkoda wody i czasu na sprzątanie
A myślałem że go w muszli spłuczką będzie myć... Po chyj tyle bajzlu w łazience narobiła?
A teraz do bóldupnych tatuśków i mamusiek - gdzie tutaj jest dowód na znęcanie?
A teraz do bóldupnych tatuśków i mamusiek - gdzie tutaj jest dowód na znęcanie?
u ciapatych jest to normalna praktyka wiec spuścić ich obu w sraczu
I z racje tego ze jestkobieta jest bazkarna a inne kboiety bedfa ją bronić bo przeciewż wina ojca że jej nie powtrzymał
Za męczenie bachora i ból dupy w komentarzach duże piwko
PS: Nie zesrajcie się chuja byście zrobili
Oni wszyscy powinni być sterylizowani.
Jak można kurwa tak małe dziecko dręczyć? Przecież ono nic nie rozumie, nie jest niczemu winne. Taką "matkę" powinno się sprzedać do burdelu za kilka szekli.
MullenLDZ napisał/a:
Za męczenie bachora i ból dupy w komentarzach duże piwko
Twój stary miał trafić w kibel ale za późno strzelił i teraz z takim zjebem musi się męczyć przy wigilijnym stole
I wlasnie po takie perełki wchodze na sadola.
i ten bol dupy tatkomadek
i ten bol dupy tatkomadek
Jak mnie to kurwa bawi xD Ludzie umieraja, wypadki, krew i flaki na ulicy, da silva strzela innemu da silvie w rece i kazdemu to sie podoba.
Jakiegos smieciowatego gowniaka ktos polewa woda i kazdy oszalal. No ja pierdole XDDD
Jakiegos smieciowatego gowniaka ktos polewa woda i kazdy oszalal. No ja pierdole XDDD
i tak plankton ludzki tworzy plankton ludzki ! powinno się badać ludzi czy aby nie są amebami i tacy nie powinni mieć potomstwa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów