Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wszystkie kucyki są wredne...kopanie i gryzienie to standard
Wcale że nie, kucyki są spoko tylko trzeba się nimi zajmować i je wychować.
Utarło się że są wredne bo często mają je nowobogaccy dorobkiewicze co się poprzeprowadzali na wieś do domów z wieżyczkami za 1,5mln złotych. Potem kupują swojej plastikowej córeczce jedną sztukę którą trzymają samą w stajni i na padoku, w ogóle się nią nie zajmują (nie lonżują, nie jeżdżą bo przecież wredne).
Mój kumpel kupił swojej córce takiego kucyka w zestawie z kozą i konik jest spoko, tyle że jego dziecko nie jest pierdoloną księżniczką z mordą ciągle wlepioną w Iphona.
Zajmuje się nim, jeździ, dba, głaszcze i kocha (nawet gnój wywozi ze stajni a ma 9 lat).
Fakt ,że jak go zaczniesz złośliwie podkurwiać to ci sprzeda kopa na otrzeźwienie, ale wredne na pewno nie jest.
Wcale że nie, kucyki są spoko tylko trzeba się nimi zajmować i je wychować.
Utarło się że są wredne bo często mają je nowobogaccy dorobkiewicze co się poprzeprowadzali na wieś do domów z wieżyczkami za 1,5mln złotych. Potem kupują swojej plastikowej córeczce jedną sztukę którą trzymają samą w stajni i na padoku, w ogóle się nią nie zajmują (nie lonżują, nie jeżdżą bo przecież wredne).
Mój kumpel kupił swojej córce takiego kucyka w zestawie z kozą i konik jest spoko, tyle że jego dziecko nie jest pierdoloną księżniczką z mordą ciągle wlepioną w Iphona.
Zajmuje się nim, jeździ, dba, głaszcze i kocha (nawet gnój wywozi ze stajni a ma 9 lat).
Fakt ,że jak go zaczniesz złośliwie podkurwiać to ci sprzeda kopa na otrzeźwienie, ale wredne na pewno nie jest.
Co mają kurwa nowobogaccy dorobkiewicze do charakteru konia ? Każdy koń jest inny, ma inny charakter , Kuce są wredne i popierdolone bo takie po prostu kurwa są , i tu praca z koniem nie ma nic do rzeczy. Mam dwa konie + kuckę i nieraz mam ochotę małpę oddać na parówki do rzeźni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów