📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
to nie jest czasem mirko crocop? czy moze juz dawno nie jestem w temacie
Samobujca ;d
Podniecamy sie tym jak pajac dostaje wpierdol , co ty w ogole porownujesz do MMA
Cytat:
Ludzie to walka z 2003 wiec czym sie podniecacie ???????????
Podniecamy sie tym jak pajac dostaje wpierdol , co ty w ogole porownujesz do MMA
Z zadumy nad wyższością pierdolnięcia nad aktorstwem Pana Alberto Del Rio wyrwał dopiero szept lekarza - dobiegający jakby z daleka......
Fakt, to stara walka, ale miło popatrzeć. Mirko miał chyba najmocniejsze uderzenie lewą nogą w MMA. Jego siała kopnięcia pięknie jest pokazana w walce z Wanderleiem Silvą (w tej gdzie kopnięciem zakończył walkę).
PS. Coś dla pojebów z "JP". Mirko jest byłym policjantem.
PS. Coś dla pojebów z "JP". Mirko jest byłym policjantem.
Antykid napisał/a:
Poogladajcie sobie walki z tymi gwiazdami z WWE w MMA
Bobby Lashley
Brock Lesnar
Bob Sapp
Bob vs Mirko Filipović
a nigdzie nie było walki gdzie jakaś gwiazda z WWE wygrała efektownie z kimś z MMA ? Wybaczcie za abstrakcyjne pytanie ale tu przecież tyle ekspertów zawsze jest że na pewno ktoś udzieli sensownej odpowiedzi ;d
@basenji17 oczywiście że były takie walki, ale ludzie z sadola lubią przecież się pastwić nad innymi. Chyba najbardziej znanym wrestlerem, który został potem zawodnikiem MMA jest Brock Lesnar, który pokonał chociażby słynnego Shane Carwina.
Cytat:
Bob vs Mirko Filipović
haha popłakał sie :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Cytat:
@basenji17 oczywiście że były takie walki, ale ludzie z sadola lubią przecież się pastwić nad innymi. Chyba najbardziej znanym wrestlerem, który został potem zawodnikiem MMA jest Brock Lesnar, który pokonał chociażby słynnego Shane Carwina.
Brock Lesnar nie jest od 2004 wrestlingowcem wiec to jest huj nie wrestlingowiec.
Od samego początku wiedziałem że dostanie buta na ryj coś pięknego
Luis Cyfer napisał/a:
Bob vs Mirko Filipović
Po tamtym nokautującym ciosie "Bestii" pękła kość w policzku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów