📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Wielkie halo. Przecież widać, że ma przerost dzioba i pazurów, które składają się mniej więcej z tych samych tkanek i ich wzrost jest kontrolowany przez podobne mechanizmy. Mutacja w DNA może być spowodowana wszystkim, nawet promieniowaniem słonecznym. Przestańcie pierdolić farmazony
oroboros napisał/a:
Z badań wynika, że dziub jest kręty.
Jest to spowodowane skrętem dzioba.
Masz rację, teraz mogę umrzeć prawiczkiem w spokoju. Dziękuję.
voyagerkg1 napisał/a:
No nie wierzę ...program przyrodniczy ...jeszcze Czubuwne dajcie i będzie komplet
jak dla ciebie ten wróbel jest normalny to zastawiam się którymi rekami to pisałeś...
voyagerkg1 napisał/a:
No nie wierzę ...program przyrodniczy ...jeszcze Czubuwne dajcie i będzie komplet
Będę wnioskował o stworzenie nowego działu "kursy dla dyslektyków i debili". (raczej nie zrozumiesz)
kothletino napisał/a:
Wróbel mamutowaty często występuje na terenie Europy wschodniej czy centralnie-wschodniej, zakres migracji obejmuje właśnie terytoria USA.
Chyba wróbel mutowany
kothletino napisał/a:
Wróbel mamutowaty często występuje na terenie Europy wschodniej czy centralnie-wschodniej, zakres migracji obejmuje właśnie terytoria USA.
sam jesteć wróbel, i już przyszedł czas na twoją migrację. by, by boy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów