Jak nie ma koronawirusa to na co ci wszyscy ludzie leza pod resporatorami a szpitale są pełne?
Rozumiem że żydowski spisek ogólnoświatowy od nowego porządku swiata podsyła statystów do sztucznego wypełniania szpitali?
Koronawirus jest, jacyś ludzie umierają ale maski i lokdałny chuja dają. Ostatnio nawet CDC, amerykański odpowiednik naszego Sanepidu tak stwierdził. W stanach gdzie obowiązywały maski w ciągu 100 dni liczba nowych zakażeń była o 1,9% niższa niż tam gdzie nie były obowiązkowe. Żałośnie mała różnica. Ale politycy mogą się chwalić, że coś robią bo każdy widzi - nie było masek, a teraz są! Walczymy z covidem!
Po chuj nosi kurtkę? Jebany kmiec, przecież to plandemia zimy, ktos mu wmówił że zimno szkodzi i można się przeziebic, dał się zniewolic kurtką
Kurwa, człowieku, czy ty już uważasz, że noszenie kawałka szmaty na ryju jest tak samo normalne jak noszenie kurtki w zimę? Chyba pojebało ci się coś z arabią saudyjską
Jak każą ci chodzić z odsłoniętą dupą, to pewnie też będziesz łaził dumny jak pawian...
To nie jest prawo. Pisowskie rozporządzenie nie stanowi prawa.
jebnij się w dekiel, pis na całym świecie zarządził noszenie masek? czy Ty balasie widzisz co piszesz?
No to chyba kurwa nie wiesz, że albo już weszły albo zaraz wejdą przepisy, że nie możesz odmówić przyjęcia mandatu i automatycznie ci go będą naliczać, a potem możesz se kurwa pisać pisma do sądu i czekać 100 lat na rozprawę i udowadniać rację i powoływać biegłych, ale najpierw wypierdolisz kilka tysi na prawnika i może jak wygrasz, to ci zwrócą koszta + te kilka stów... ale może nie - fajne ryzyko, nie? Myślisz, że rozprawę będziesz miał w najbliższym sądzie? Chuj go wie kogo skarżysz? Policję? Państwo polskie? Możesz mieszkać np. w Lipsko, a pozywać organ centralny komendę główną w Warszawie to zapierdalasz 162 kilometry, a decyzja nie zapadnie jak w amerykańskich filmach, tylko będzie się ciągnąć miesiącami. Masz na to czas? Może jesteś patoyoutuberem, który ma wszystko w chuju, bo jego ambicją jest być spoconym oplutym cwelem, który biega i kręci dym i ma w chuju większe cele życiowe. Liczę, że kiedyś trafi na mnie, nie wiem, może to jakiś napakowany 2-metrowy typ trenujący od dziecka sztuki walki, ale nawet jeśli, to mu wykurwię.
P.S żeby nie było, jestem absolutnie przeciwko noszeniu masek, przeciwko lockdownowi, mam w dupie ten chory rząd i jego chore pomysły, ale co innego być wściekłym na te kukły z sejmu, a co innego sadzić się do jakiegoś niskiego chudego chłopaczka i zgrywać kozaka, kiedy jest się zwykłym frajerem.
Albo jesteś zwykłym trolem, albo muszę ci pogratulować bycia najgłupszym skurwysynem jakiego widziałem na tym forum od 10 lat. I każdego który ci postawił to gównopiwo to samo tyczy. Banda nie potrafiących myśleć samodzielnie jednostek które powinny już dawno wymrzeć dla dobra państwa, nie władz.
jeszcze debil sam na siebie donosi
jebnij się w dekiel, pis na całym świecie zarządził noszenie masek? czy Ty balasie widzisz co piszesz?
Co nas obchodzi resztą świata?
Może u nich obowiązuje inne prawo. U nas wszystkie przepisy o lockdown i noszeniu masek są nielegalne bo wprowadzone w sposób niezgodny z prawem.
Racje czy nie racje, ludzie chca odjebac godziny i iść do domu a on ich wkurwia. Gdyby nie zjebane prawo i mandaty to by ludzie nie nosili maseczek.
Masz racje, gdyby nie zjebane prawo w hitlerowskich niemczech to nie doszłoby do II wojny światowej. Gdyby nie zjebane prawo w Chinach to nie doszło by do masakry na Tiaman Square, a gdyby nie zjebane prawo w komunistycznej Polsce to ludzie by nie sprzedawali swoich sąsiadów.
Widzisz, to od nas ludzi zależy czy przestrzegamy prawa, chłop ma prawo być wkurwiony ze zakazują mu normalnie oddychać bo jakiś leszcz im w TV powiedział, że umrą od powietrza.
Do tego jak boisz się zachorować w życiu to polecam się powiesić, wtedy nie będzie ryzyka że złapiesz covida na 100%
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów