krystian ze starogardu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ozoq napisał/a:
soban
to chyba jakis pierdolony zart ze teraz uzywanie slow typu pedal czy czarnuch na sadisticu mozna miec zwrocona uwage. to ze kolega z klasy polecil ci te stronke nie znaczy ze masz wprowadzac swoje zasady. wypier na demoty itp.
Dla niego, w przeciwieństwie do Ciebie, sadistic nie jest okienkiem na rzeczywistość i koleś po prostu nie ma zamiaru robić z siebie kozaka co ma wyjebane na każdy aspekt życia innych, bo go to pozornie nie dotyczy. Użytkownicy tej strony właśnie to reprezentują, ale na szczęście poza tą stroną, a przynajmniej internetem nie są już w stanie być tym kim tutaj. Co tam dużo gadać, nie zrozumiesz bo tłum myśli za Ciebie
Killing first born man...
So many sterile ends
I chose the Devil's path
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów