📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wejdz na spryciarze albo inna chujowa stronke -> zobacz cos o chemi lub fizyce -> nakrec film -> wez partner na yt -> ??? -> profit
winthek napisał/a:
po chuj to wstawiacie na sadola? kto chce ten sobie go subskrybuje na jutubie i tyle.
ja pierdole, i tak chuj wam po tych paru wirtualnych piwach :/
Nie podoba się to scrolluj dalej....
ciekawe czy jak zawrzy zimna woda, to czy będzie ciepła
Ale się wszyscy spinacie, moim zdaniem fajna sprawa. Teraz na przykład wiem dlaczego gdy mój ojciec robił domowe wino to cały czas tak fajnie "wrzało" w środku mimo, że ciecz była całkiem zimna. A przekonałam się o tym na własnej skórze jak rozbiłam przypadkiem 40litrowy baniak xP z tego ciśnienia to wręcz wybuchło, a przez jedno pieprzone stuknięcie!
Mhm, woda o temperaturze 'około' 80 stopni? I tak sobie trzyma tą buteleczkę i wymachuje? Pierdolenie, teraz to się podłożył. Nie wierzę chujowi.
Hahaha! Za genialny brecht i to skupienie od 2:57 piwo!
Czy ten patafian nie ma innej koszuli?
P.S. nie ma to jak czerpać wiedzę z programów naukowych dla dzieciorów z nat geo i robić filmiki...
P.S. nie ma to jak czerpać wiedzę z programów naukowych dla dzieciorów z nat geo i robić filmiki...
qtacz napisał/a:
wejdz na spryciarze albo inna chujowa stronke -> zobacz cos o chemi lub fizyce -> nakrec film -> wez partner na yt -> ??? -> profit
to zrób tak, broni Ci ktos? Przeszkadza Ci to, że on tak być może robi?
Z tego pośpiechu aż ci się tagi pomieszały
Albo zrobiłeś ortografa
Tagi: warzenie :: wody
W filmie woda wrze a nie się wazy .
Albo zrobiłeś ortografa
Tagi: warzenie :: wody
W filmie woda wrze a nie się wazy .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów