Lubi oglądać posadzkę z bliska
Lubi oglądać posadzkę z bliska
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jesus, powiedz ojcom, żeby Ci słownik kupili...
Nie mam ojców ale wytłumaczyłbyś może dlaczego ten słownik?
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaDupsko użyte poprawnie , a jak zapisuje się twoich kolegów i ciebie to nawet dobrze ze nie wiem ba dum tsssssss
ale warto znać znaczenie słów, których się używa
jeśli słowo "dupsko" jest dla Ciebie gejowskie to chujowo ojcy Cię wychowali
wracaj do szkoły dzieciaku, popraw interpunkcję, gramatykę... dowiedz się, co to jest ironia, szacunek...
"ba dum tsssssss" - dokształć się, bo zaraz Twoja duma pęknie jak staremu guma...
"ba dum tss symbolizuje, że żart nam się nie udał. Był to tak zwany „suchar” czyli dowcip, który był słaby."
Koniec lekcji na dziś, dziękuje za uwagę.
ale warto znać znaczenie słów, których się używa
jeśli słowo "dupsko" jest dla Ciebie gejowskie to chujowo ojcy Cię wychowali
wracaj do szkoły dzieciaku, popraw interpunkcję, gramatykę... dowiedz się, co to jest ironia, szacunek...
"ba dum tsssssss" - dokształć się, bo zaraz Twoja duma pęknie jak staremu guma...
"ba dum tss symbolizuje, że żart nam się nie udał. Był to tak zwany „suchar” czyli dowcip, który był słaby."
Koniec lekcji na dziś, dziękuje za uwagę.
Nie marnuje czasu na ciebie , zdrówka życzę serio weź leki ^^
ALE, zrobił chujowy high kick, obrzydliwy, jak cyce starej raszpli, wiesz dlaczego? Zobacz na jego posturę, ma talent, widać, że coś ćwiczy, ale się mało przykłada, do wykonania high kicka potrzebne jest wytrenowanie nie tylko mięśni nóg, ale także pośladków, bo to one łączą nogi z resztą ciała, to mięśnie pośladków odgrywają kluczową rolę w wysokich kopnięciach, także mięśnie brzucha i klatki piersiowej i obręczy barkowej, zarówno ich wyćwiczenie jak i rozciągnięcie, ponadto, idealny high kick wymaga pracy nad mięśniami krętarza, to znaczy, musisz nauczyć się szpagatu. Sporo pracy, ale opłaca się. Velutre kiedyś umiał robić idealne High Kicki, pamiętam jak razem trenowaliśmy w Shaolin, niestety zaczął wpierdalać tysiąc cukierków dziennie i pod cukrzycy ujebali mu kulasę, ale ma teraz spoko protezę i może nadal walczyć jak Barbossa w czwartej części Piratów z Karaibów. Pozdrawiam.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów