📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Właściwie to ta stara kurwa go zabiła. Wyłączyła mu możliwość obrony i jeszcze te lamenty. Nie potrafisz, to spierdalaj z miejsca walki i tyle. Równouprawnienia potem chcą...
Każdy kucharz musi nabyć umiejętność pozbawiania życia. Uciąć kurczakowi łeb, zabić rybę, zabić cielaka, czy nawet banalne świniobicie. Tego uczą w pierwszej klasie.
Łatwo przekroczyć granicę...
Łatwo przekroczyć granicę...
smc napisał/a:
Każdy kucharz musi nabyć umiejętność pozbawiania życia. Uciąć kurczakowi łeb, zabić rybę, zabić cielaka, czy nawet banalne świniobicie. Tego uczą w pierwszej klasie.
pomyliłeś kucharza z rzeźnikiem
Kurwa w daszku niech się smaży w piekle
Tobiahus96 napisał/a:
Kurwa tej szmacie w białej czapce powinni dojebać współudział. Jakaś typiara go dźga nożem czy czymś tam innym w klatkę piersiową a ta go trzyma i targa za rękę, którą mógł się obronić i prawdopodobnie przeżyć.
Obydwie panie to pracownice, agresorem tam był ten pan. Łatwo to rozkminić.
Jemu się nic nie stało zemdlał na widok własnej krwi, jak się ocknie, to się ogarnie i ugotuje czarninę, ego co mu suka upuściła.
Halman napisał/a:
pomyliłeś kucharza z rzeźnikiem
A to nie to samo? Jak wrzuca żywe raki do wrzątku, to jest kucharz, czy rzeźnik?
Musi przyjść pani Magda i udzielić profesjonalnej psychologicznej porady oraz jebnąć talerzem. Może uratuje kolejną, beznadziejną sytuację.
smc napisał/a:
A to nie to samo? Jak wrzuca żywe raki do wrzątku, to jest kucharz, czy rzeźnik?
Nie . To nie to samo. A skoro sie pytasz to znaczy że jesteś pół-debilem.
Nie całym - bo jeszcze umiesz pytac.
Uhuhu!!! Ale sikawka!!!
A co na to Magda Gessler?
Ciekawe o co poszło
zwierzak30 napisał/a:
Pewnie skończyło by się inaczej.
Gdyby ta idiotka z daszkiem,nie trzymała chłopa za rękę.Się kurwa nawet zasłonić nie mógł kurwa.
Ja dojebałbym jej wspólódział.
Ja bym jej niczego nie dojebał, ale tobie co najmniej kilka godzin ze słownikiem ortograficznym
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów