📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Mcdonald (mcgówno) ze wzgledu na czeste huliganstwo czytaj napierdalanki, ktore czesto tu ogladamy w wykonaniu murzynow, wprowadził po 18 puszczanie muzyki klasycznej w swoick barach (tak kurwa to bar a nie zadna restauracja), w niektorych zachodnich krajach..... ciekawe czy pomogło xD wg mnie na rozjuszone małpy lepiej dziala ołów, ale co ja tam kurwa wiem
Dziwne ze nikt nie zauważył czegoś dziwnego w tych dwóch murzynach za kasą, jak oni się tam znaleźli?! Czyżby oni tam pracowali o kurwa
9mm
Dajcie małpie te 2 gratisowe chicken nuggets bo rozpierdoli całą tą budę
zazwyczaj takie grube czarne cipska są strasznie agresywne te pochwy powinny być usypiane
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów