📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
ja pier***ole co za h*j jak on mogl tego biednego liska tak potraktowac??!!!!1one zaj*bałbym mu psa kolegow rodzine do trzech pokolen wstecz!
miał farta że zwierzątko ledwo zipało. kiedyś próbowałem kopnąć zdrowe atakujące mnie świństwo o podobnej wielkości to nawet nie drasnąłem - refleks i szybkość takiego zdrowego zwierzaka nie dają szans na trafienie. na szczęście zdrowy jest na tyle sprytny żeby nie udziabać bo wie że wtedy mogę już złapać i po zabawie, ale strachu sie najadłem.
i nie wiem na chuj trzysta powtórek.
Szkoda że temu hujowi jaj nie odgryzł za te buty :/
Aureora napisał/a:
Czy wy naprawdę nie widzicie jak on napierdala MOONWALK ?
raczej hardjump
Issander napisał/a:
ja pier***ole co za h*j jak on mogl tego biednego liska tak potraktowac??!!!!1one zaj*bałbym mu psa kolegow rodzine do trzech pokolen wstecz!
całym sercem i duszą jesteśmy z Tobą !
Pierdolnij się z mostu na znak protestu
Franek Kimono?
Nie wpadłeś na to że zwierze mogło być agresywne w stosunku do gościa? Lepiej dwa razy mocno kopnąć niż lecieć do szpitala na zszywanie...
swoją drogą, ja podobną przygodę miałem ze szczurem na działce. Grzebałem w grillu i nagle wrzask, jebany skurwiel spory był nawet jak na szczura... mało tego, chciałem go przegonić to zaczął mnie gonić złapałem co miałem pod ręką, chyba kawałek spłaszczonej rynny, dostał parę razy i dalej zapierdalał Wszyscy się zmyli, łącznie z towarzyszącym nam znajomym el kozaco ( z deka koks tak zwany ). A ten gnój łaził naokoło grilla i stolika... wziąłem płytę chodnikową, taką jak kiedyś się kładło, te dość spore i cięzkie. Wszedłem na podwórko to jebaniec zaczął znowu wydawać piszcząco-syczące dzwięki i szarża, rzuciłem w niego, trafiłem mu w dupę, on się z pod niej wysunął i dalej biega kółko na około podwórka, znowu złapałem płytę i tym razem poczekałem az będę go mieć tuż pod nogami, i z całej siły mu zapierdoliłem. Spod płyty jeszcze jakąś minutę prychał i piszczał Spodziewałem się bajecznego rozprysku flaków z odbytu, a tu nic To jest dopiero skurwiałe kurestwo, a Wy się dziwicie ze takie coś wraca po takim lajtowym bucie
@Up
Co było w II rundzie?
Co było w II rundzie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów