oczywiście znajdą się takie osoby co powiedzą tak , najlepszy moment moim zdaniem to od 2:45 min.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja bym wsiadł a co mi tam. Lepsze na pewno niż nasze PKP.
nie bardzo rozumiem w czym problem
wygląda to wszystko solidnie, jedzie powoli, a że wysoko? Mieszkam na 5 piętrze ;P
wygląda to wszystko solidnie, jedzie powoli, a że wysoko? Mieszkam na 5 piętrze ;P
Liton napisał/a:
Czy to aby nie kolej transandyjska? Najwyżej położona kolej świata, dzieło polskiego inżyniera?
Brawo na pewno masz rację- tylko że kolej nazywa się TranSyberyjska
ale super!
BongMan napisał/a:
Gdziekolwiek to jest, to na pewno jest bezpieczniejsze i bardziej solidne niż PKP.
Dowartościowałeś się frajerze?
pewnie ze bym wsiadł. czemu nie? wystarczy spojrzeć na pociąg i konstrukcje tego mostu zeby dojsć do wnisku, że nawet w takich miejscach i na takich odludziach są lepsze koleje niż w Polsce w centrach dużych miast.
slupek17 napisał/a:
Brawo na pewno masz rację- tylko że kolej nazywa się TranSyberyjska
Nie rób z siebie większego idioty niż jesteś...
Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak kolej TranSyberyjska, tylko TranSSyberyjska.
Po drugie kolej transandyjska to najwyższa kolej świata i dodatkowo zbudowana przez polaka national-geographic.pl/artykuly/pokaz/kolej-transandyjska-andy-podniebna-podroz/
czebit napisał/a:
Nie rób z siebie większego idioty niż jesteś...
Po pierwsze nie ma czegoś takiego jak kolej TranSyberyjska, tylko TranSSyberyjska.
Po drugie kolej transandyjska to najwyższa kolej świata i dodatkowo zbudowana przez polaka national-geographic.pl/artykuly/pokaz/kolej-transandyjska-andy-podniebna-podroz/
Przypadkiem kolej tybetańska nie jest najwyżej polozona ? ; ]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów