Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@up, mordę. Powinniśmy być dumni z naszej polskiej szlacheckiej Żubróweczki
Ciekawe czy pijasz to na sucho, bo jebie perfumami na kilometr. W dodatku zimowa seria czasami bimbrem wali. Czysta Żubrówka jest ok, ale ta z trawą nie nadaje się do picia bez czegoś co niweluje jej smak. Nakupiłem tego w chuj na impreze bo tanie było. Nikt nie pił, poszliśmy po czystą polską wódkę i wchodziła bardzo dobrze.
Żubrówki jako czystej wódki się nie pije bo po prostu to nie ten typ alkoholu.
Ciekawe czy pijasz to na sucho, bo jebie perfumami na kilometr. W dodatku zimowa seria czasami bimbrem wali. Czysta Żubrówka jest ok, ale ta z trawą nie nadaje się do picia bez czegoś co niweluje jej smak. Nakupiłem tego w chuj na impreze bo tanie było. Nikt nie pił, poszliśmy po czystą polską wódkę i wchodziła bardzo dobrze.
Żubrówki jako czystej wódki się nie pije bo po prostu to nie ten typ alkoholu.
No wlaśnie żubrówka ma fantastyczny smak dzieki ktoremu mozna ja pic bez dodatkow, czego np. nie moge powiedziec o jakiejkolwiek czystej wodce, ktora poprostu nie ma dobrego smaku. W koncu czysta wodka ma walic, a nie smakowac, no chyba ze starszym
A skoro masz taki problem to wstrzymujesz oddech, jedziesz popite i nie czujesz juz smaku. Nie widze problemu.
Btw z perfum osobiscie nienawidze żołądkowej, a zwlaszcza mietowej
BTW Zajebista Polska reklama!
No wlaśnie żubrówka ma fantastyczny smak dzieki ktoremu mozna ja pic bez dodatkow, czego np. nie moge powiedziec o jakiejkolwiek czystej wodce, ktora poprostu nie ma dobrego smaku. W koncu czysta wodka ma walic, a nie smakowac, no chyba ze starszym
A skoro masz taki problem to wstrzymujesz oddech, jedziesz popite i nie czujesz juz smaku. Nie widze problemu.
Btw z perfum osobiscie nienawidze żołądkowej, a zwlaszcza mietowej
Kwestia gustu.
Ja uwielbiam Filnandię żurawinową. Wódka super, lepszej dla mnie nie ma . Tylko cena wysoka.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów