Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wypierdalac z tym pedalstwem na kwejki,zajmijcie sie czyms pozytecznym a i zgubilem slownik oraz lubie w dupe
ksiegarnia.pwn.pl/ na pewno coś znajdziesz
lubie w dupe ale
twoja stara,chociaz ze wstretem od siebie jakby co
mów/pisz do gimbusa ,a on jak ściana
twoja stara,chociaz ze wstretem od siebie jakby co
@Mesjaszowaty pucuj lampy cyganowi ty żydowska zdziro
mów/pisz do gimbusa ,a on jak ściana
@Mesjaszowaty pucuj lampy cyganowi ty żydowska zdziro
to z konska pala miedzy zebami da sie jeszcze pierdolic glupoty? ewenement jestes
Jebani eksperci co tylko Lige miszczów co środę oglądają w TVP. Takie bramki to powszechna rzecz, w najlepszych ligach świata padają nawet piękniejsze gole co kolejkę. Ale "Janusze" muszą zasrywać wszelakie serwisy internetowe spuszczając się nad bramką która widzieli w TV (a mecze oglądają co 2 tygodnie jak TVP pozwoli) Już czekam na tematy po blamażu POlski ze Szkocją, aby zdymisjonować Nawałke. Janusze żyjcie nadal w swoim świecie.
W chuj powszechna... Trzeba mieć oko eksperta, aby je wszystkie dostrzegać?
Jedna bramka z 50 metrów, albo z przewrotki itp. na 20 spotkań, a ten mówi: RZECZ ZWYCZAJNA!
a to co ? trening reprezentacji Nigerii ?@Polnischefuhrer masz tu pilke ode mnie dzieciaczku : sadistic.pl/niggafootball-vt273302.htm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów