📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
nie zazdroszczę Ci neta, skoro dopiero zdałeś sobie sprawę z istnienia tego filmu
Chuj z tym że przez wiele meczów bronił zajebiście i że w ogólnie jest bardzo dobrym bramkarzem. To można olać bo trzeba przecież zapamiętać najgorsze potknięcie, co nie? Co za chujowa mentalność...
BongMan, co ty możesz wiedzieć o mentalności człowieka po dodaniu jednego filmiku ? Pozdro.
up@ W naszej reprezentacji to te najgorsze potknięcia są normą niestety, a wyrozumiałym to można być dla kogoś, kto czasami ma chwilę słabości, a nie jak w przypadku naszej drużyny dla kogoś kto jest notorycznym zjebem.
@upup
Nie chodziło mi o mentalność tego, który wrzucił filmik tylko o mentalność całego społeczeństwa, które dobrych czynów i sukcesów innej osoby nie zauważa, a jak ta zrobi coś źle, to od razu zostaje to zauważone i zapamiętane. Ta wpadka Kuszczaka jest idealnym przykładem. Podobnie Gołota. Najlepszy polski bokser wszech czasów, rozpierdalał przeciwników jak chciał (zobaczcie sobie wyniki jego walk) i rozsławił Polskę na scenie światowego boksu. Raz przegrał z Tysonem i już wszyscy zaczęli pierdolić że Gołota to cipa.
PS: A reprezentacja rzeczywiście jest chujowa jak sam chuj ale bramkarze są temu najmniej winni.
Nie chodziło mi o mentalność tego, który wrzucił filmik tylko o mentalność całego społeczeństwa, które dobrych czynów i sukcesów innej osoby nie zauważa, a jak ta zrobi coś źle, to od razu zostaje to zauważone i zapamiętane. Ta wpadka Kuszczaka jest idealnym przykładem. Podobnie Gołota. Najlepszy polski bokser wszech czasów, rozpierdalał przeciwników jak chciał (zobaczcie sobie wyniki jego walk) i rozsławił Polskę na scenie światowego boksu. Raz przegrał z Tysonem i już wszyscy zaczęli pierdolić że Gołota to cipa.
PS: A reprezentacja rzeczywiście jest chujowa jak sam chuj ale bramkarze są temu najmniej winni.
Nie mówię, że Kuszczak to cipa. Chodzi o połączenie filmiku i kawału
rezultat starcia: złamany nos, żuchwa i kości twarzoczaszki, wybite zęby i wstrząśnienie mózgu
rezultat meczu: nieważny, bo nie chciało mi się sprawdzać
i tylko 3 razy ta sama scena wklejona? dlaczego tak malo ja sie pytam?
teraz go upieką i go zjedzą
tzw "napaleniec" tacy sa najgorsi bo chca postawic kropke nad i a tak nie mozna! trzeba zachowac zimna krew! mysle ze kryska ronaldowna byla by lepsza gdyby grala zespolowo bo nie sztuka jest strzelac gole sztuka jest podawac w sytuacji gdzie nie koniecznie wiadomo ze sie strzeli!
Nawet murek za bramką się z niego śmieje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów