📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
a jak dla mnie nie to jest wyznacznikiem niewykorzystane sytuacje itd.. jakby pokazano jednego zespołu a nie każdego z osobna byłoby to bardziej obrazowe. jednak taki zlepek z każdej ligi można zrobić. powinno być pokazane rozgrywanie piłki czyli : laga -----------------------------> laga
<---------------------------- laga
laga ------------------------------> laga
<---------------------------- laga
laga ------------------------------> laga
Na plecach miał napisane Neyman. Znam w Polsce osobę o podobnie brzmiącym nazwisku, która uwielbia leżeć na ringu...To chyba jakieś zjawisko do zbadania na doktorat co najmniej...
Ja pierdole, jak mnie ta pilka nozna wkurwia ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Jebać symulantów.
A dla Neymara karny anal
Koleś lekko się zderzył, a dostał drgawek jakby mu przebiło płuco.
Jebać symulantów.
A dla Neymara karny anal
ja jebe umieram..
Wielu go uznaje za leniwca.. ale nie oszukujmy się... techniczny geniusz.
oi41.tinypic.com/2mcvc5l.jpg
I to uczucie kiedy jeden piłkarz jest wart więcej niż wszyscy piłkarze z twojego kraju razem wzięci
A co do akcji to dobra, ale mnie najbardziej się podobają solidne jebnięcia z dystansu w stylu Ibrahimovica.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
A co do akcji to dobra, ale mnie najbardziej się podobają solidne jebnięcia z dystansu w stylu Ibrahimovica.
To nie żaden Berbatow, to Andy Garcia.
Też się cieszę z tej wygranej, ale chyba pomyliłeś portale kolego.
Dobra, kolega promuje po prostu swój kanał na youtube. Wszystko z tego samego kanału leci
Tak tak, wiem "jaranie się bla bla" ale Zlatanowi trzeba przyznać, gość jest niezły. W taki sposób strzelił swój gol nr. 500
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów