📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Xenomorph08 napisał/a:
@UP
Co nie znaczy że mają się napierdalać!
Idąc do gimnazjum jak dostaniesz wpierdol to też stwierdzisz że musi boleć bo życie to nie bajka, nie pogłaszcze Cie po jajkach?
Co ma gimnazjum do profesjonalnego sportu ?? Nie zmienię zdania co do tej sytuacji, owszem zgodzę się z tym kiedy naumyślnie piłkarz skrzywdzi drugiego ale w tym przypadku widać że była to walka o piłkę. Sport to nie aktorstwo ani opera mydlana gdzie piłkarze padają jak kawki na zawołanie.
Szacunek dla Wasyla zawsze i wszędzie. Świetny piłkarz i prawdziwy walczak
Młody piłkarz nie mógł poradzić sobie psychicznie z tym że jego drużyna wysoko przegrywała i chciał rozładować złość
Owy incydent wywołał sporo kontrowersji ze względu na to że kopiącym był osobnik rasy białej a otrzymujący kopniaka w twarz rasy żółtej.
Owy incydent wywołał sporo kontrowersji ze względu na to że kopiącym był osobnik rasy białej a otrzymujący kopniaka w twarz rasy żółtej.
No i co w tym dziwnego oni widzą?
Niezłe szczęście miał bramkarz podczas meczu azjatyckiej ligi mistrzów.
Udało mu się strącić kamerkę Spidercam. Kamera ta jest zawieszona nad boiskiem i porusza się zarówno w poziomie, jak i w pionie.Ale...
... udało mu się to dwa razy.Może powinien zagrać w dużego?
Tak wyglądała kamerka po
Udało mu się strącić kamerkę Spidercam. Kamera ta jest zawieszona nad boiskiem i porusza się zarówno w poziomie, jak i w pionie.Ale...
... udało mu się to dwa razy.Może powinien zagrać w dużego?
Tak wyglądała kamerka po
A jak przed??
Pepe przechodzi już samego siebie. Zaczyna kopać kolegów z własnej drużyny. Zajście miało miejsce podczas meczu Real Madryt - Valencia, rozegranego 8 kwietnia 2012 r. w ramach hiszpańskiej Ligi BBVA i zakończonego wynikiem 0:0.
Wiedziałem że jest idiotą, ale nie obstawiałem że aż takim.
tyle od siebie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów