📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Zna ktoś ten kawałek co leci po niemiecku?
Piękne gole Lewego
Jak to Lewy kiedyś powiedział: "po co mam grać dla Bayernu, skoro gram dla mistrza Niemiec?"
Panie i Panowie, jest nadzieja na Euro, nie skompromitujemy się zbytnio.
Panie i Panowie, jest nadzieja na Euro, nie skompromitujemy się zbytnio.
Bramki dojebane... Nie no arcydzieło.
"21.06 (ewentualnie 22), ćwierćfinał Euro 2012 Polska-Niemcy
hattrick Lewandowskiego, 2 asysty Błaszczykowskiego i asysta Piszczka
tak to widzę"
hattrick Lewandowskiego, 2 asysty Błaszczykowskiego i asysta Piszczka
tak to widzę"
Jedno jest pewne: ładnie ich porobił.
No co prawda zjebał akcję, ale i tak nieźle mu szło.
No co prawda zjebał akcję, ale i tak nieźle mu szło.
Gajtkowski? Gej czy nie - nie nam oceniać to, co robi w wolnym czasie z kolegami, najwazniejsze że dobrze mu szło! Kilka takich akcji na Euro i... no tak I tak przegramy bo kurwa jak zwykle nie dał rady wykończyć i jak zwykle nie miał komu podać ale chuj, ważne że będziemy grać w tym jebanym teatrzyku a widownia będzie klaszczyć i nie będzie się dopytywac ile lat po przejściu na emeryturę zyje statystyczny Polak!
Miło jest po wspominać stare czasy , kiedy futbol był "czysty" - bez zbędnych symulacji , gra fair i drużyny przepełnione piłkarskimi legendami . Na filmiku widzimy jedną z nich -Zinedine Zidane , jeden z najlepszych piłkarzy na świecie. Nawet dzisiaj jego technika zdumiewa i z wielką chęcią ogląda się powtórki meczy z jego udziałem. Enjoy!
Tu parę osób wyszło na idiotów. Najpierw ten, który tak strzelał, że trafił. Potem ten, który nie umiał złapać mimo wszystko prostej piłki, a na koniec nasz Leciejewski, który nie wiedzieć czemu wyraźnie chciał obronić strzał. A wszystko to w meczu Brann Bergen z Lillestroem.
Nierzadko zdarza się, że zawodnikom puszczą nerwy i jesteśmy wtedy świadkami nieprzyjemnych starć. Ten pojedynek jednak nieco się wyróżnia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów