📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
17 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
41 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To musi być wrodzony instynkt strzelecki
Liga brazylijska, jak kogoś interesuje gdzie grają takie lebiegi
Liga brazylijska, jak kogoś interesuje gdzie grają takie lebiegi
A może być śmieszniejsze wydanie niż oryginał?
Niestety, ale nic się nie zmieni w polskiej piłce, dopóki nie znajdzie się ktoś, kto zrobi czystkę w PZPN'ie...
Pudło Lewandowskiego w meczu Polski z Mołdawią.
PAUL SCHOLES
Wczoraj rozegrał swój 700. mecz w barwach United. Przez wielu piłkarzy zarówno obecnych, jak emerytowanych jest uważany za jednego z najlepszych piłkarzy na swojej pozycji. Takich zawodników jak on jest już niewielu, od 14. roku życia trenuje w Manchesterze i nigdy nie myślał o zmianie barw (przynajmniej oficjalnie). Zadebiutował w 1994 roku w meczu z Ipswich Town (strzelił dwie bramki, choć United przegrali 2:3). Zdążył już też zakończyć w 2011 roku karierę, by ją wznowić na początku 2012. Póki co żadnych wielkich skandali, spokojny ojciec - chociaż o Giggsie też tak mówili, a potem okazało się, że ruchał przez osiem tak żonę swojego brata. Zdaje się jednak, że Scholes jest faktycznie bardzo spokojnym człowiekiem poza boiskiem. Na murawie natomiast nigdy nie odstawia stopy i zostawia tyle zdrowia ile się da, choć czasem przesadza o czym świadczy m.in. 120. żółtych kartek i 10. czerwonych.
Kilka cytatów o Paulu:
Xavi (luty 2011)
"To żywy przykład do naśladowania. Według mnie, i naprawdę tak uważam, to najlepszy środkowy pomocnik świata, jakiego widziałem w ostatnich 15-20 latach"
Zinedine Zidane (sierpień 2010)
"Uwielbiam przyglądać się jego grze. Rzadko można natknąć się na takich piłkarzy jak Scholes, on jest piłkarzem kompletnym. Bardzo ubolewam nad tym, że nie było mi dane zagrać w jednej drużynie właśnie z nim"
Pep Guardiola (maj 2011)
"Z wszystkich możliwych zawodników United wybrałbym Scholes'a - on jest najlepszym zawodnikiem swojej generacji"
Warto wspomnieć, że w każdym jubileuszowym meczu (no prawie) strzelał bramkę - 100. 200. 300. 400. 500. i 700., tylko w 600. spotkaniu nie udało mu się trafić do siatki.
Wczorajszy gol :
kilka innych bramek:
No i kilka innych przydatnych umiejętności dla pomocnika, bądź co bądź ponadprzeciętnego:
Taki rudy Diabeł!
/cytaty z manusite.pl/
Wczoraj rozegrał swój 700. mecz w barwach United. Przez wielu piłkarzy zarówno obecnych, jak emerytowanych jest uważany za jednego z najlepszych piłkarzy na swojej pozycji. Takich zawodników jak on jest już niewielu, od 14. roku życia trenuje w Manchesterze i nigdy nie myślał o zmianie barw (przynajmniej oficjalnie). Zadebiutował w 1994 roku w meczu z Ipswich Town (strzelił dwie bramki, choć United przegrali 2:3). Zdążył już też zakończyć w 2011 roku karierę, by ją wznowić na początku 2012. Póki co żadnych wielkich skandali, spokojny ojciec - chociaż o Giggsie też tak mówili, a potem okazało się, że ruchał przez osiem tak żonę swojego brata. Zdaje się jednak, że Scholes jest faktycznie bardzo spokojnym człowiekiem poza boiskiem. Na murawie natomiast nigdy nie odstawia stopy i zostawia tyle zdrowia ile się da, choć czasem przesadza o czym świadczy m.in. 120. żółtych kartek i 10. czerwonych.
Kilka cytatów o Paulu:
Xavi (luty 2011)
"To żywy przykład do naśladowania. Według mnie, i naprawdę tak uważam, to najlepszy środkowy pomocnik świata, jakiego widziałem w ostatnich 15-20 latach"
Zinedine Zidane (sierpień 2010)
"Uwielbiam przyglądać się jego grze. Rzadko można natknąć się na takich piłkarzy jak Scholes, on jest piłkarzem kompletnym. Bardzo ubolewam nad tym, że nie było mi dane zagrać w jednej drużynie właśnie z nim"
Pep Guardiola (maj 2011)
"Z wszystkich możliwych zawodników United wybrałbym Scholes'a - on jest najlepszym zawodnikiem swojej generacji"
Warto wspomnieć, że w każdym jubileuszowym meczu (no prawie) strzelał bramkę - 100. 200. 300. 400. 500. i 700., tylko w 600. spotkaniu nie udało mu się trafić do siatki.
Wczorajszy gol :
kilka innych bramek:
No i kilka innych przydatnych umiejętności dla pomocnika, bądź co bądź ponadprzeciętnego:
Taki rudy Diabeł!
/cytaty z manusite.pl/
nie cieszy się z bramek podczas meczu, oddając hołd zmarłemu Dawidowi, którego bramkarz był idolem.
kibicujcie komu sobie tylko chcecie, ale docenić finezję wypada.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów