📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
I m. in. dlatego rzadko kiedy oglądam football.
Podobno był to kiedyś piękny, brutalny sport w którym liczyło się wytrenowanie, kondycja i szybkość... a dziś? Banda pedałków i pozorantów lata po murawie czekając na jakikolwiek kontakt z przeciwnikiem aby móc się efektownie rozjebać i udawać kontuzję. Tak to widzę.
Podobno był to kiedyś piękny, brutalny sport w którym liczyło się wytrenowanie, kondycja i szybkość... a dziś? Banda pedałków i pozorantów lata po murawie czekając na jakikolwiek kontakt z przeciwnikiem aby móc się efektownie rozjebać i udawać kontuzję. Tak to widzę.
Pan kapitan napisał/a:
... a dziś? Banda pedałków i pozorantów lata po murawie...
Pieniądz rządzi sportem
Zbigniew Lach napisał/a:
Ja jestem facet racjonalny. Bez biznesu piłka nie ma prawa być
stare dobre RKW
Ręczne Kręcenie Wora
Ręczne Kręcenie Wora
Pan kapitan napisał/a:
I m. in. dlatego rzadko kiedy oglądam football.
Ale na filmie jest właśnie ten stary football...
Polecam filmy z Vinniem Jonesem, albo Royem Keanem.
Dziś w piłce sędziowie na nic nie pozwalają i piłkarze sami wymuszają faule. Chociaż nie wszędzie tak jest, polecam Premiership. Mecze zajebiste, szybkie, cały czas coś się dzieje, a do tego zwykle potrzeba ostrego faulu, żeby sędzie zareagował
Nawet jakby ten but wylądował dwa metry od jego twarzy, to i tak by symulował, więc na jeden chuj wychodzi
Ibrahimovic trenował Taekwondo. Pewnie nie mógł się powstrzymać przed wyjebaniem mu kapcia
i Zidane wymięka...
Wspanialy samobój.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów