18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (9) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 16 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
szogun666 2013-04-07, 0:09 4
Jeśli chce zobaczyć jakaś bramkę włączam stronę o sporcie ale jeżeli zapragnę obejrzeć babę z kutasem to odpalam sadola więc wypierdalać z tym gównem !
Zgłoś
Krówka 2013-04-07, 0:18
jak wrzucają ludzie filmy o facecie który mówi o parówkach to jakoś nie widziałem żeby ktoś się pluł :/
Zgłoś
RockyWood 2013-04-07, 0:22
ja jebie... jeszcze brakuje na tym portalu plotek prosto z pomponika i będziemy mieli istny ściek internetowy....

Sadistic.pl rozumiem że ma być portalem z materiałami przynajmniej ciekawymi, dającymi do myślenia, totalnie pojebanymi, sadystycznymi, i też (ale nie koniecznie) wkurwiającymi.

A co już tutaj widziałem?
słitaśne kotki, pieseczki, filmiki z amatorami-grajkami, z nudnymi dresowozami, i kurwa jeszcze piłki nożnej brakowało bez łamania nóg czy urywania głowy piłką... ciekawe kiedy ktoś wrzuci teledysk "bejbe" z podpisem "kocham bejbera"...

@Krówka

chyba nie czytałeś komentarzy...
Zgłoś
silence333 2013-04-07, 0:23
Krówka napisał/a:

jak wrzucają ludzie filmy o facecie który mówi o parówkach to jakoś nie widziałem żeby ktoś się pluł :/

To otwórz oczy, poczytaj komentarze, nie płacz już i nigdy więcej nie wrzucaj tu takich materiałów.
Do tego Pomogę Ci! tu masz temat o parówkach
Kod:
http://www.sadistic.pl/test-parowek-vt188482,15.htm
Zgłoś
Krówka 2013-04-07, 0:45
będe wrzucał takie materiały i co mi zrobicie ? to że inni dają piwka to znaczy że im się podoba...
Zgłoś
RockyWood 2013-04-07, 0:58
@up
a weź w...iesz co zrób.
Zgłoś
sirjus 2013-04-07, 1:23
Wiem, że to tu nie pasuje, ale wrzucam. To takie logiczne.
Zgłoś
Preeezes 2013-04-07, 2:00 2
@Krówka to znaczy ,że jesteś pierdolonym gimbusem i dostajesz piwka od takich samych. Sadol to nie miejsce na to. Rozumiem żeby w piłce był granat i odjebało by mu nogę ale to nie miejsce na piłkę. No ale nie +10 prestiżu w gimbazie bo kilka piwek dostał. Żałosne. Już kawały Bongmana bardziej pasują do sadola.
Zgłoś
j................1 2013-04-07, 2:31
bramka Al'a Ziadne )
Zgłoś
BongMan 2013-04-07, 2:35
Nie takie rzeczy się w PESie robiło

Właśnie przez to mam mieszane uczucia do piłki. Nie lubię jebanych symulantów, zwłaszcza z ligi hiszpańskiej, ale popatrzeć na technikę i piękne strzały, to co innego
Zgłoś
g................1 2013-04-07, 2:55
Jestem fanem Realu, ale po chuj to tutaj ?
Zgłoś
Irenvelle 2013-04-07, 3:04
Ale realu z takimi akcjami nie pokaza w publicznej jak gra LM, bo przeciez mamy wspaniala 3jke z dortmundu.
Zgłoś
ozillo7 2013-04-07, 3:16
kocur! VeB!
Zgłoś
misiuu534 2013-04-07, 3:25
Jestem fanem Barcy,ale brameczka piękna! Brawo dla Realu za grę do końca!
Zgłoś
Hannibal_PL 2013-04-07, 3:26
Phew. I co mnie po tym strzale? No przewrotkę czy tam nożyce czy chuj wie co jaką ewolucję zrobił i strzelił. Fajnie. A teraz idź żreć gruz gdzie indziej.

Nie, nie rozumiem idei biegania za świńskim pęcherzem ok. 90 min. przez 25 spoconych facetów(czy tam bab).

#Czekam na hejty
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem