📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
sadistic pozwala na wiek nawet ponad sto lat... więc w chuj wiarygodne info, fakt faktem gra w niemieckim zespole
zaraz przeżyję zawał wywołany zajebistą jakością tego filmika.. piłkę ledwo widać
arkadiuss92 napisał/a:
@up powiedz mi lepiej jak Ci testy poszły?
aspire3690 napisał/a:
spójrz na wiek obok posta łachudro a potem pisz ....
Ze co?W wieku 21 lat i zdawałeś egzamin gimnazjalny?
@film
Bramki spoko, typowe dla lewego ktory tu dostawi noge, tam sie obroci i srzeli z bliska, ale malo kto mowi o postawie błaszczykowskiego i takiego cichego bohatera ktorym jest piszczek.Blaszczykowski jako skrzydlowy nawet esekurowal piszczka gdy ten nie byl na pozycji, a sam piszczek robil epickie odbiory mimo urazu uda, zreszta jak schodzil z boiska bylo widac ile zdrowia na nim zostawil.
oglądaliście mecz po testach to zamknąć mordy i sie nie kłócić, bo ludzie po nocce chca obejrzeć te jebane bramki..
+ najlepsze akcje
Ronaldo do Messiego:
- Już niedługo zobaczymy się na finale Ligi Mistrzów!
- Ok... u ciebie czy u mnie w domu?
- Już niedługo zobaczymy się na finale Ligi Mistrzów!
- Ok... u ciebie czy u mnie w domu?
widziałem, że juz padają pytania dlaczego tak nie strzela w reprezentacji... odpowiedź jest prosta, w reprezentacji nie bardzo jest komu podać może 4 zawodników reprezentacji nadaje się do pokazania przed ludźmi.
uśmiechnął się radośnie a w głębi duszy echo powtarzało MAĆ.. MAĆ..mać..mać..
murzyn też swoje trzy grosze dołożył
Łap browarka, ale nic nadzwyczajnego w tym nie widzę.
Ibra w Interze...kiedy to było. Już dawno się zastanawiałem dlaczego drużyny nie stosują takich tricków, że np przy rzucie rożnym przeciwnika, spierdolić z własnego pola karnego;)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów