📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
z Polski nie wywalą wszystkich czarnych to chociaż z meczu sędzia może
a nie on nie był czarny :O ... ide spać
a nie on nie był czarny :O ... ide spać
Cytat:
kibicem legii nie jestem ale to ewidentny faul! a faul bramkarza poza polem karnym to jest czerwien! czyzby fryzjera kumpel sedziowal?
Dotknął(źle) to chyba ciebie ojciec w dzieciństwie .
Przecież widać, że Manu sie wyłożył o powietrze....
"Liga będzie ciekawsza"
oglądałem mecz i z innej powtórki wyraźnie widać że Kotorowski faulował, powinna być czerwona kartka
Wygląda jak by tam szczur leżał.
Wkurwia mnie, że państwo funduje stadiony za setki miliony PLN i jedyne co z tego ma to debili na stadionach i jeszcze większych na trybunach! Mogliby za tą kasę dofinansować inne dużo bardziej kulturalne sporty! Raus!!
Wkurwiał się chłopek, bo go przelicytowali pod stolikiem tym razem. O przepraszam Pan chłopek.
Zamiast się wkurwiać że był faul niech się cieszy że Kotorowski nie połamał Manu rąk przynajmniej nie będzie przerwy w dostawie bawełny
Oglądałem na żywo jako kibic Lecha i muszę przyznać że czerwień się Kotorowskiemu należała. Prosto w nogi wjechał, ale nie do tego stopnia żeby tak Manu się zwijał :/
Za takie symulowanie i udawanie jak to bardzo boli powinni wypierdzielać z boiska, bo mecze teraz się zrobiły zbyt aktorskie.
Co do filmu to... "taki se"
Za takie symulowanie i udawanie jak to bardzo boli powinni wypierdzielać z boiska, bo mecze teraz się zrobiły zbyt aktorskie.
Co do filmu to... "taki se"
brylant1412 napisał/a:
Dzisiaj piłka nozna to jest gra dla ciot-lekko go dotchnie a ten się zwija godzinami i patrzy się na sedziego...
to lepsze [/b]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów