📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To chyba zwykły czub tym razem, wczesniej zabił swojego ojca.
Halman napisał/a:
wypisz wymaluj wygląda na ubogacanie pepików,,,
oczywiście piwniczak piwkożebrów szuka, wrzucając popularną(acz słuszną skądinąd) narrację o nawale mordujących imigrantów.
a tu zonk, bo pepików wystrzelał czysty rasowo inny pepik.
tfu.
K_dithekid napisał/a:
Prawcaki śmietnik już oczywiście z góry znał sprawcę. A tu białas. Teraz do budy psie jebany
Cóż, w 99% przypadków mieliby rację
Wyjątek potwierdza regułę. Poza tym nie nazwałbym go białasem, a białym czarnuchem
viking19 napisał/a:
zywiście piwniczak piwkożebrów szuka, wrzucając popularną(acz słuszną skądinąd) narrację o nawale mordujących imigrantów.
a tu zonk, bo pepików wystrzelał czysty rasowo inny pepik.
tfu.
a teraz pokaż mi palcem gdzie napisałem że to był jakiś kozojebca ?
ha tfu lewacki braku mózgu
Całe szczęście że u nas było referendum i mamy też nowego premiera który temu zapobiegnie.
bleblebator1 napisał/a:
Wydział Filozofii. Kurwa, te wydziały są wylęgarnią marksistów leninistów onanistów.
cieciu, po polsku nie tłumaczy się tego jako "Wydział Filozofii", tylko "Wydział Humanistyczny" (są tam bohemiści, poloniści, inne filologie). "Filozoficka fakulta" to fałszywy przyjaciel tłumacza.
Nieźle krecik nawywijał.
Okazuje się że te kurwy Pepiki skakały z czwartego piętra na główkę Ze strachu oczywiście
K_dithekid napisał/a:
Prawcaki śmietnik już oczywiście z góry znał sprawcę. A tu białas. Teraz do budy psie jebany
Czyli zamachy głównie przez inżynierów ściągniętych przez lewactwo to bajki z mchu i paproci?
Na taką reakcje sobie zasłużyli. Przestępczość inżynierów w europie jak i czarnych w USA jest nieproporcjonalnie wyższa.
Ale wy tęczowi obsrańcy na każdym kroku kwestionujecie fakty w imię waszych chorych ideologii a jak się odjebie to kredkami malujecie.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów