Dopiero po 89 męty zaczęły wyciągać kasę za walkę z komuną, więc namnożyło się bohaterów. Morawiecki i Frasyniuk zajebali na tym miliony.
Kaczyńscy stan wojenny mieli w dupie. Wałęsa pojechał chlać wódkę do ośrodka wypoczynkowego.
Nie dajcie się nabrać na opowieści z mchu i paproci tych wszystkich skurwysynów. Im chodzi tylko o lekkie życie na nasz koszt i zajebanie (uwłaszczenie) jak najwięcej kasy. Cały ten Pierdnij I Spocznij to kolejne pokolenie tych samych złodziei.
Taka prawda. Bez wychwalania komunizmu nie kończyłeś studiów
japierdole,gość co ma beret zryty xd mścisz sie na studentów bo po prostu studiów nie ukończyłeś bo jesteś zwykłem debilem z wykształceniem podstawowym
japierdole,gość co ma beret zryty xd mścisz sie na studentów bo po prostu studiów nie ukończyłeś bo jesteś zwykłem debilem z wykształceniem podstawowym
dziń dobry, dr. inż z tej strony, serio, bez ściemy. Chlałem z ludźmi, co w tamtym czasie studiowali na uczelniach technicznych
Ej no daj im juz spokój, my w lewicy nie mozemy pokazywać takiej agresji jak prawacy. Pamietaj że oni są nam potrzebni żeby na nas pracowali. Tęsknię za czasami przed 89' gdzie nam wszysystkim po równo dawali a chuja się robilo hihi
Wydział Filozofii. Kurwa, te wydziały są wylęgarnią marksistów leninistów onanistów.
Podobnie europeistyka, socjologia, kulturoznawstwo i inne gównokierunki.
ponoć miał masę broni zarejestrowanej na siebie, przy sobie multum amunicji, cieszą się, że udało im się go szybko zgarnąć, bo mogło być znacznie gorzej
Tak go zgarnęli, że sam się zabił, a sukces sobie przypisują.
Niestety więcej niż menel w parku to już za duże ryzyko.
Będzie takich tylko coraz więcej do puki system edukacji i rodzice będą mentalnie sterylizować młodych mężczyzn robiąc z nich samotne kaleki społeczne.
Nie jest to prawda, w każdym razie jeżeli chodzi o Arłamów, mam akurat wiadomości od osoby, która doskonale się orientuje
Pierdnij I Spocznij
Przyjęło się, to dobrze
Okazuje się że te kurwy Pepiki skakały z czwartego piętra na główkę Ze strachu oczywiście
Za to burek13 walczyłby jak Rambo.
Wydział Filozofii. Kurwa, te wydziały są wylęgarnią marksistów leninistów onanistów.
Od onanistów to ty się odpierdol
bo i komuną to był pic na wodę.
No tak, w tamtych czasach kwitła wolność słowa, swobody obywatelskie, nie było łapanek i egzekucji, wybory nie były fałszowane, nie prowadzono walki klas, nie czczono ojców komunizmu, prywatny biznes kwitł, a gospodarka wcale nie była centralnie planowana.