Wspięli się na 363 metrowy maszt w Niemczech, zawiesili tam flagę Polski, i stanęli na samym szczycie bez żadnych zabezpieczeń, Polacy przebili ruskow
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:19
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Mają chłopaki jaja, ale zachowanie gówniarskie, pod publiczkę
Ryzykowne pozycje powiadasz...
Ale pierdolenie.
Jest dedykowana drabina i to z koszem ochronnym ale teraz byle pedał narai, że jest ekstremalnie i zostaje "bohaterem"
Jest dedykowana drabina i to z koszem ochronnym ale teraz byle pedał narai, że jest ekstremalnie i zostaje "bohaterem"
Czy tylko ja przeczytałem: "Nielegalna wspinaczka na 250 m komin i sranie na szczycie"?
Wspinaczka a wejście po drabinie (z koszem bezpieczeństwa), to wielka różnica.
Balansując tak około tych wielkich (pewnie włączonych) anten, wątpię żeby mogli w przyszłości pochwalić się potomstwem
Balansując tak około tych wielkich (pewnie włączonych) anten, wątpię żeby mogli w przyszłości pochwalić się potomstwem
Byłaby mowa o odwadze, gdyby ta drabina była niestabilna, albo chociaż przerdzewiała. No i jak koledzy wyżej wspomnieli - wchodzenie po drabinie to nie wspinaczka.
P.S. trzeba było dodać jeszcze tytuł po rosyjsku, arabsku i chińsku.. grupa docelowa by wzrosła na pewno...
Co jest kurwa? Edytowany temat? Komentowałem dwóch cweli na jakimś kominie a teraz dwóch cweli na jakimś maszcie.
Wspinaczka na najwyższy komin w Europie w wykonaniu Polaków, stawanie na rękach i mega widoki! Nagranie z drona!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów