Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
patmon 2023-04-07, 19:35 27
Raz obejrzeć to za mało!
Zgłoś
Raziel1984 2023-04-07, 19:47 5
Pewnie "myślał żę jak bezposrednio nie dotknie kabla to nic mu się nie stanie no to teraz już wie

wygląda jak by ten łuk po tym zegarku przeskoczył ??
Zgłoś
BambiPMT 2023-04-07, 19:47 2
torturant napisał/a:

Piotruś nie przekaże dalej genów. Natura nie lubi idiotów.

Hehe a oglądałeś idiokrację?
Zgłoś
Seba540 2023-04-07, 19:50 29
17-latek wszedł na słup energetyczny średniego napięcia. Porażony prądem spadł z wysokości kilkunastu metrów, zmarł w szpitalu. Prokuratora wszczęła śledztwo.
Zgłoś
karol1984kg 2023-04-07, 19:55 5
Piękny film instruktażowy dla moich dzieci. Pozdrawiam autora
Zgłoś
S................y 2023-04-07, 20:02 8
Payan napisał/a:

Szybko ucichły śmiechy, jak Piostrusia prąd pierdolną i poleciał.

"prąd pierdolną"? Co to kurwa znaczy?
Zgłoś
yankers 2023-04-07, 20:30 15
Seba540 napisał/a:

17-latek wszedł na słup energetyczny średniego napięcia. Porażony prądem spadł z wysokości kilkunastu metrów, zmarł w szpitalu. Prokuratora wszczęła śledztwo.

Jeśli mówimy o zdarzeniu sprzed roku, to nie to zdarzenie, w Rybnej był słup który miał dwie a nie trzy nogi. Przynajmniej tak pamiętam. No i jak wezwano straż i pogotowie to była już noc, jakoś ~23, może później.
Myślisz że tyle czasu ci idioci by czekali żeby wezwać pomoc? Chociaż, naćpani to się mogli bać wzywać służby.

Skąd wiem? Bo od kiedy jeżdżę w ZRM, ten w Rybnej to był dopiero mój drugi przypadek pierdolnięcia prądem na słupie. O dziwo jebnięcie prądem na słupie nie jest zbyt popularne w Polsce
Zgłoś
t................0 2023-04-07, 20:36 2
Ojej, to białe małpy też istnieją?
I co na to sadolowi rasiści?
Zgłoś
Szary_Jeleń 2023-04-07, 20:54 2
Człowiek nawet nie wie jak skomentować taką głupotę.
Zgłoś
dżonyłojlker 2023-04-07, 20:55
Szary_Jeleń napisał/a:

Człowiek nawet nie wie jak skomentować taką głupotę.

Na pewno dasz radę znaleźć coś z psów
Zgłoś
J................t 2023-04-07, 21:09 1
jedyna patologia jaką chcemy oglądać w internecie, możecie słać dalej XD
Zgłoś
Baronessa 2023-04-07, 21:18 3
Jakieś info, kiedy to było i gdzie? W guglach nie mogę nic znaleźć...
Zgłoś
siewie 2023-04-07, 21:19 17
Powiem tak jeden z lepszych filmików jakie tu widziałem w tym roku realizm ( to fejk raczej nie jest ) druga sprawa rodzima produkcja , trzecia sprawa może drugi dwa lub trzy razy pomyśli po obejrzeniu co grozi za takie zjebanie umysłowe mam nadzieję że rażony nie przeżył i nie ciąży teraz jakiejś rodzinie jako jarzyna
Zgłoś
obiko99 2023-04-07, 21:22 6
to jest niewiarygodne , że można być aż takim debilem
Zgłoś
Cipczan 2023-04-07, 21:31 6
Piotruś, kurwa jaki fajny Piotruś, aaaaaaa gryzie kurwa! Tyle, że ziemię.
Reszta komentarza narratora identyczna jak w filmie z bobrem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem