📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jim_Carrey napisał/a:
Macie
Wszystkie artykuły, które podaliście w komentarzach są o zupełnie innych zdarzeniach. Wypadek 17-latka spod Częstochowy wydarzył się o 22:20, a tu jasno, poza tym nie mieli oni auta. Natomiast w wypadeku z gminy Boguchwała chłopak miał na imię Filip i spadł jedynie z 4 metrów. Moim zdaniem to nagranie może mieć 15 lat albo więcej,a wnioskuję to po jakości, ubiorze i tym oplu astrze pod nimi.
Fifi92 napisał/a:
Wszystkie artykuły, które podaliście w komentarzach są o zupełnie innych zdarzeniach. Wypadek 17-latka spod Częstochowy wydarzył się o 22:20, a tu jasno, poza tym nie mieli oni auta. Natomiast w wypadeku z gminy Boguchwała chłopak miał na imię Filip i spadł jedynie z 4 metrów. Moim zdaniem to nagranie może mieć 15 lat albo więcej,a wnioskuję to po jakości, ubiorze i tym oplu astrze pod nimi.
Moim zdaniem nagranie jest bardziej współczesne. Kiepska jakość wynika pewnie z kompresji podczas wysyłania przez jakiegoś messengera czy coś, a taki ubiór i asterka boża dalej są widywane, szczególnie na wioskach.
Gitrix napisał/a:
Mam nadzieję, że to było SN.
SN jest juz raczej na tyle duze ze potrafi delikwenta niezle usmazyc
A założyciel tematu nie ma żadnego info z miejsca skąd zajebał ten filmik? Mnie to się zdaje że ten filmik ma góra kilka lat
Nie ma żadnego info, krążyło o grupach whatsap.
Wojownik12 napisał/a:
pa tera, dotkne linii wysokiego napiecia. ciekawe co sie stanie
Zdecydowanie średniego napięcia... co nie zmienia tego że się Piotruś popsuł na amen i raczej się go nie naprawi
Głupi ale szkoda debila
ciul z nimi najgorsze w tym wszystkim jest to, że osoby postronne mogły ucierpieć.
Arksen napisał/a:
Jak to pobrać?
Pokolenie Netfliksa co nie potrafi zajebać filmu z internetu
Odpal sobie na komórce i włącz rejestrowanie ekranu w trakcie odtwarzania. Nie ma za co
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów