mały hardkor
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Młody dobry, niech ćwiczy to może na drapacze będzie się wspinał i oby się zjebał
Hardkor? Smarkacz dostał od starych zajebistą ściankę wspinaczkową a ja kurwa miałem tylko futryny od drzwi.
pakicito pisze:
byś zaruchał czasami kobitkie i se bombla zrobił to też byś wiedział że 2-3 lata, więc wypuść wreszcie ten miecz z ręki i schowaj do pochwy tam gdzie jego miejsce...
Cytat:
Cytat:
ile on ma lat??
Mi wygląda na 2-3
bys juz zdjął futro i zaruchał co pedoberze?
byś zaruchał czasami kobitkie i se bombla zrobił to też byś wiedział że 2-3 lata, więc wypuść wreszcie ten miecz z ręki i schowaj do pochwy tam gdzie jego miejsce...
ile on ma lat??
Mi wygląda na 2-3
Ma nie więcej niż 2,5 roku. Też mam takiego,
a jutro idę do sklepu po płytę MDF i kamienie do wspinaczki : )
dback napisał/a:
Hardkor? Smarkacz dostał od starych zajebistą ściankę wspinaczkową a ja kurwa miałem tylko futryny od drzwi.
no i co z tego ze się nauczył zapierdalać na ściance
iluż ludzi dziś potrafi się wspinać na takiej ściance
a zapytaj takiego - staaaary kurwa a wspiąłbyś się tak na futrynie? żaden kurwa by nic nie pedział!
aha najlepiej się na futryne na bosaka wpierdalało
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów