📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dopiero jak przeczytałem tytuł to się zorientowałem, że on to na sm kroi.
Zwykłe dupcenie... Macie smartphone'a ? Chcecie coś na szybko sprawdzić ? Nie muszę włączać pieprzonego komputera tylko mogę sprawdzić na nim. Mam 95% funkcji na smartphonie z komputera. Proste, że nie jest to tak wygodne jak na kompie, ale jeżeli potrzebuje coś na szybko to nie muszę czekać iluś tam minut aż mi się Windows załaduje...
każdy, kto pierdoli, że nowe smartfony są chujowe, z podziękowaniami na ustach przyjąłby takiego za darmo. No bo trzeba na takiego wydać parę złotych, a z tym to już problem ;]
Jak ktoś twierdzi, że miejsce smartfona jest w kuchni, to najprawdopodobniej nie wie co z nim zrobić w łóżku.
Niech pokroi na nim pręta zbrojeniowego, to wtedy uznam wytrzymałość tego czarnego, nie różniącego się z wyglądu smartfona niczym od innych...
@up all Tyle kłótni o deske do krojenia. Smarkate smarty...
myslalem ze se chociaz palec upierdoli, chuj mnie obchodzi smartfon na sadisticu
"Ostatnio zepsuł mi się smartfon i musiałem cisnąć koks ze starej nokii, do dzisiaj mam odciśniętą gwiazdkę na przegrodzie."
Te Smartfony mają wzmacniane szybki ekranu, dzięki czemu można gwoździem rysować po nim i nie powstają rysy.
--> Tutaj macie filmik co potrafią wytrzymać takie szybki
watch?feature=player_embedded&v=wT8xI4PEU8c#at=138
--> Tutaj macie filmik co potrafią wytrzymać takie szybki
watch?feature=player_embedded&v=wT8xI4PEU8c#at=138
Gówno prawda, mojego SGS+ stłukłem ręką. Co prawda Gorilla Glass nie pękło, ale ekran pod nim już tak...
Nowe smartfony są chujowe? To zapakujcie w kieszeń starą nokię, odtwarzacz mp3 i mp4, przenośne dvd, aparat fotograficzny, kamerę wideo... Aha, zawsze może się przydać możliwość poszukania czegoś w goglach więc bez kompa też się nie obejdzie.
z 10 powtórek i za kazdym razem miałe nadzieje ze sobie palca upierdoli ... ekhm jebane gify
poskramiacz napisał/a:
Jedyna pożyteczna funkcja dużych smartfonów
Obrazek
co ty kurwa glupi jestes czy poprostu cie nie stac na dobry telefon I przylazles na sadola sie wyplakac?? jak potrzebujesz telefon tylko zeby zapytac mame czy zupa juz jest gotowa to rzeczywiscie stara nokia wystarczy LOL
teraz kobieta może mieć telefon
smartfony so fajne i jak ktoś chce to moze mi kupić ale nie taki duży jak tależ hehe
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów