📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rizwan napisał/a:
Liverpool taki piękny kumpel z pracy mieszka w okolicy gdzie to sie odwaliło
No miał skurwysyn dużo szczęścia.
Kurwa, temu patyczakowi to by pewnie najebał co drugi piwniczak z sadola
Uuu jedno udane machniecię i byłby koniec
PietiaGoras napisał/a:
Kurwa, temu patyczakowi to by pewnie najebał co drugi piwniczak z sadola
Tobie na pewno
Nie wiem kto bardziej tępy, sebiki czy te ich "ostrza". Może i jestem dziwny, ale używania osełki uczyłem się jeszcze za czasów gimnazjum. XD
P.S. Zbierałem norze (jak wielu w tym wieku), maczety są dobre jedynie dla chwastów.
P.S. Zbierałem norze (jak wielu w tym wieku), maczety są dobre jedynie dla chwastów.
C0C0JUMBO napisał/a:
Niby cywilizowany kraj a zachowanie rodem z Krakowa
Kraków najładniejsze miasto w Polsce.
C0C0JUMBO napisał/a:
McQurwa napisał/a:
a niby skąd? Lepszy sort
Nie tłumacz mu i tak nie zrozumie. Chciał chłopaczyna zabłysnąć.
C0C0JUMBO napisał/a:
McQurwa napisał/a:
a niby skąd? Lepszy sort
Nie tłumacz mu i tak nie zrozumie. Chciał chłopaczyna zabłysnąć.
xShymox napisał/a:
Dokładnie
Pozdrawiam wszystkich szermierzy z sadola.
NiemiecWaszPan napisał/a:
Początek całkiem ciekawy i ostry, ale zakończenie to typowa bójka pizd 2 vs 1...
Mądrego ( inaczej) to aż miło posłuchać. Łatwo jest krytykować siedząc przy komputerze.
karoltojan napisał/a:
Ten w niebieskim jakiej odwagi nabrał, żeby kopnąc typa jak już leżał. Tfuuu
co ty pierdolisz w ogóle? jak przeciwnik z nożem to co, stoisz i czekasz? trzeba dojechać go do spodu jak najszybciej.
Rizwan napisał/a:
Wystarczylo mi 15 sekund żeby sprawdzić, że albo kolega robi cię w chuja albo Ty robisz w chuja nas.
Cytat z Daily mail..." Two men, aged 31 and 26, both from Morecambe, have now been arrested on suspicion of assault, Lancashire Police confirmed." To jest ponad 100 kilometrów od Liverpool.
Rasael napisał/a:
Zbierałem norze
Chyba spałeś w norze...
A chłopaki to ładne debile, zamiast dać po pysku to wyskakują z ostrzami
Rizwan napisał/a:
ty mordzia jaka to dzielnica ?
Koleżka który pierwszy wyjął maczetę zasłużył na większy wpierdol. Ale patrząc na to jak się rusza i jedną podkurczoną rękę to sądzę że to jakiś niedojeb, aka, osoba niepełnosprawna. Z drugiej strony to mógł być nie pierwszy raz kiedy wyskoczył do kogoś z ostrzem. A tak ogólnie WB to ściek do którego trafią tylko największe klocki.
GangTrap napisał/a:
Tobie na pewno
Widzę, że też jesteś takim zasuszonym patykiem. Złamałbym cię o kolano i wyrzucił do kosza na BIO
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów