18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 25 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Wstyd F1! BLM forever
paero123 • 2020-07-07, 18:40
"Przed wyścigiem o GP Austrii pojawiła się informacja, że Formuła 1 włączy się do walki z rasizmem na świecie. Na bolidach, garażach i obiektach toru pojawiły się symbole tęczy mające pokazywać, że wszyscy są równi. Mercedes przemalował swój bolid na kolor czarny, a przed rozpoczęciem rywalizacji wszyscy kierowcy mieli ustawić się na prostej startowej w koszulkach z napisem "end racism".
(...) Głośno w tym temacie wypowiadał się Lewis Hamilton (jedyny czarny kierowca w F1), a Formuła 1 postanowiła włączyć się do walki z rasizmem - stąd wziął się pomysł koszulek i uklęknięcia na starcie.
(...)Sześciu z 20 kierowców F1 jednak nie zdecydowało się na uklęknięcie."

Zgłoś
Noside 2020-07-07, 20:43 13
I ten arogancki cwel na przodzie z miną męczennika. Niestety, przez to co się dzieje nie jestem w stanie popierać już nawet walki z rasizmem, bo pod stosem banerów i koszulek z napisem "Stop racism" kryje się banda pełnych nienawiści rasistów.

Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Zgłoś
mygyry 2020-07-07, 21:52 1
Nie sądziłem że f1 może być jeszcze bardziej chujowe
Zgłoś
C................n 2020-07-07, 21:54 3
Nie klękam przed Jezusem Chrystusem, to i przed Murzynami klękać nie będę. Ja całe życie przeżyłem godnie, mam czyste sumienie i mogę chodzić z podniesionym czołem. Niech klękają ci, co się na serio bawili w rasizm.

Również Murzyni przed białymi, jeśli byli rasistami.
Zgłoś
ciapullo 2020-07-07, 22:03 1
niech im jeszcze pałę opierdziela
Zgłoś
boo 2020-07-07, 22:07 3
Z ciekawosci wlaczylem dzis mecz angielskiej pilki kopanej (slyszalem, ze i tam klekaja) i rzeczywiscie ci debile tez to robia.

djted napisał/a:

Jak jakiś biały kleka przed czarnuchem to jest dla mnie smieciem

Popieram
Zgłoś
JaTylkonaChwile 2020-07-07, 22:13 8

Dobry fotograf to zdjecie zrobił. Wszystko jak żywe, aż się cni...
Zgłoś
ph5i5 2020-07-07, 22:35 31
Hamilton niech tak nie cwaniakuje. Gdyby nie handlarze niewolników to dziś ścigałby się na wielbłądzie w okół lepianki z gówna. Nie cierpię tego zarozumiałego brudnego paniczyka. Jebany pusty dzban.
Zgłoś
paero123 2020-07-07, 22:39 1
To jeszcze dorzucę link do artykułu, bo wypada zacytować źródło sport.pl/F1/7,96296,26102299,kierowcy-f1-tlumacza-dlaczego-nie-uklekne...
W komentarzach na tłiterze i pod artykułem widać, że rasiści są w natarciu. Ale nie martwcie się, BLM będzie żyło wiecznie i w końcu zwycięży!
Zgłoś
kampton 2020-07-07, 22:39 2
Mam nadzieję, że Robciu nie klękał.
Zgłoś
Erqti 2020-07-07, 22:43
klęknąć można jedynie przed Nim którego być może już nie ma
Zgłoś
paero123 2020-07-07, 23:26 1
Erqti napisał/a:

Przed śp.Jurkiem Flojdem?

Erqti napisał/a:

George Floyd zawsze będzie obecny w naszych myślach i filmach The Habib Show
Zgłoś
saves 2020-07-08, 0:01
F1 i tak jest nudna. Teraz będzie jeszcze proralowska.
Zgłoś
ProVVe 2020-07-08, 0:05 1
Zawsze mówiłem, że tam same cwele są i małpolizy

Ola gringo
Zgłoś
Sniper6 2020-07-08, 0:13 4
Jak ja szanuję tą szóstkę
Zgłoś
rok333 2020-07-08, 2:54
freaky napisał/a:

Gdybym uprawiał tak ekstremalną dyscyplinę sportową jak ściganie w ramach f1, raczej pokusiłbym się o symbolikę typu medalik ze św. Krzysztofem albo krzyżyk. Tęcza czy faszystowskie BLM słabo koresponduje z wyżej wymienionymi.

Tęcza w ich przypadku nie odnosi sie do tego całego lpg tylko do służby zdrowia z UK co nie zmienia faktu że i tak jest obrzydliwa
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów