Chyba tylko zmiana płci, operacja plastyczna, przeprowadzka oraz harakiri uratują jego honor.....tak sie dać pobić..... temu czemuś....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Przecież widać że w ogóle nie próbuje jej oddać a tylko się broni. Uznał, że jebnie głupią sukę a będzie odpowiadał jak za człowieka to przeczeka. Zwłaszcza, że widać, że za tymi ciosami nie było za dużo energii.
Grube i czarne wszystko w temacie.
Zamiast jej z kolana w te ryło wyjebać... 2 PIZDY i tyle w temacie
Jeśli to ona zaczęła to powinien jej wyjebać. Skoro zachowuje się jak facet to powinna być jak facet traktowana.
Druga sprawa, jak możecie pisać, że byście ją ruchali itp. Przecież to małpa, choroby i kalanie białej rasy.
Druga sprawa, jak możecie pisać, że byście ją ruchali itp. Przecież to małpa, choroby i kalanie białej rasy.
zawsze można ją po prostu mocno złapać, jakoś uścisnąć, zablokować RYNCE i przytrzymać aż się uspokoi, ale nie wiem czy to działa na smoluchach, dlatego polecam krótszą bardziej efektowną wersje łapiesz tak jak na początku za rękę i jedziesz przez plecy, jak będzie parter to nawet zbałamucić można ;D
Niepisana zasada: można taką samice odepchnąć....a że ściana odda to inna sprawa...zresztą mógł złapać i przytrzymać aż jej adrenalina zejdzie
Ta dżungla łudząco przypomina szkołę, te małpy łudząco przypominają ludzi, a ten napad szału i gody łudząco przypominają walkę. Fotomontaż innymi słowy.
"A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają"
Głupotę i agresję zwierząt trzeba karać, a nie tolerować.
Nie znoszę takiego panoszącego się gówna co myśli że reguły cywilizowanego społeczeństwa się go nie tyczą.
Ten zwierzak swoim zachowaniem wykluczył się z gatunku homo sapiens sapiens.
Jak cię pies na ulicy zaatakuje, to będziesz go próbował delikatnie obezwładnić czy mu wyjebiesz z kopa?
Należy pierdolnąć raz, ale tak żeby zęby wybić i żeby krew z nosa poszła.
Głupotę i agresję zwierząt trzeba karać, a nie tolerować.
Nie znoszę takiego panoszącego się gówna co myśli że reguły cywilizowanego społeczeństwa się go nie tyczą.
Ten zwierzak swoim zachowaniem wykluczył się z gatunku homo sapiens sapiens.
Jak cię pies na ulicy zaatakuje, to będziesz go próbował delikatnie obezwładnić czy mu wyjebiesz z kopa?
Co ja czytam... uratować jego honor? Nie da się takich rzeczy ratować. Operacją plastyczną to sobie by najwyżej dupsko uratował przed pośmiewiskiem.
kurwie bym walnol z pułobrotu to by nie wiedziała gdzie kurwa jest
zalozyl bym dzwignie i huj jo szczela na miejscu
zalozyl bym dzwignie i huj jo szczela na miejscu
Powienien jej zajebac chociaz porzadnego liscia, az straci przytomnosc
oj tam, no nie bije się kobiet, ale skoro zaczęła, to mógł ją uderzyć (uderzyć, a nie bić 5min) np. po tej czarnej mordzie z liścia raz, a porządnie. ją by trochę zabolało, ale głównie chodzi o to, że byłaby w szoku, że ktoś raczył podnieść na nią łapę (i trochę by się uspokoiła). tak zwykle mają takie właśnie furiatki. kilka osób mówiłoby, że to damski bokser, ale nikomu nie dogodzisz
Wstyd i utrata honoru, że Jej nie oddał? Fajnie macie w domu...
Eh, sytuacja między młotem a kowadłem. Godność ci nie pozwala uderzyć, ale też nie pozwala siebie tak traktować - powiesz jej że jej przyjebiesz jak nie przestanie, nie przestanie i dostanie z płaskiej w pysk to inni będą krzyczeć że jesteś nie męski
No kurwa, na jego miejscu wybrałbym tą opcję żebym ostrzec, a potem za szmaty i do ściany, powiedzieć jeszcze raz - nie zadzała to płaski na pysk i na glebe.
No kurwa, na jego miejscu wybrałbym tą opcję żebym ostrzec, a potem za szmaty i do ściany, powiedzieć jeszcze raz - nie zadzała to płaski na pysk i na glebe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów