Pewna Grupa Ludzi wybrała się na wyprawę weekendową w góry... słuch o nich zaginął, a oto materiał filmowy który został znaleziony na jednej z dróg prowadzących do zakopanego... SZOK !!!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ewidentny FEJK! Stara Kuli by go nigdy nie puścił samego do Zakopca.
00:16 - 00:17 to samo mówi za siebie.....
....Kula by nigdy i nigdzie z nimi nie pojechał!!!
Za wysokie progi chłopaki...(autorzy tego "filmu")
FAKE JAK CHOLERA!
....Kula by nigdy i nigdzie z nimi nie pojechał!!!
Za wysokie progi chłopaki...(autorzy tego "filmu")
FAKE JAK CHOLERA!
Podaj mi link do jakiegos artykułu o tym, to uwierzę. Jak nie bylo nic w wiadomosciach (przede wszystkim tych niemainstrimowych) to nie wierze. A poza tym widac nawet, że fejk.
Ale powiem wam, jako film calkiem fajnie nagrane. Możecie nagrywać pełnometrażowe, w koncu jakies dobre filmy polskie beda, a dodatku horrory ; )
Piwo.
Ale powiem wam, jako film calkiem fajnie nagrane. Możecie nagrywać pełnometrażowe, w koncu jakies dobre filmy polskie beda, a dodatku horrory ; )
Piwo.
nie wyszlo.. ostatnie sekundy jak go te rece lapia to trzyma lep sztywno - lol
Łudząco podobne do The Blair Witch Project.......
Ta suka w lesie podobna do witch z Left 4 Dead... Tylko że nie płacze... ale i tak jej z shotgunca w łeb sie należy
hahaha ,,... Jakbym coś słyszał tam za szybami...,, rozjebł mnie ten tekst.
A to nie to podwórko na samym początku co kiedyś kociołek panoramixa robili kolesie na nim? Takie drzewko podobne, albo mam omamy.
he he ...kurwa jasna ,ja pierdole:)he he DOBRE ze tak powiem:) macie piwo:D
Obejrzałem wszystkie trzy Paranormal i Grave encoucers, owszem miałem pewną banie ale nie wybiegłem w las z kamerą robiąc z siebie idiote. btw mieszkam w okolicy miejsca gdzie ten film teoretycznie powstał. U nas jest cicho i spoko. Ewidentnie musieli mieć importowany stuff
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów