Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Cytując słynne słowa Gombrowicza, nie polaki, a polactwo.
Łykają niemiecką antyżydowską propagandę jak pelikany, pozwalając przy okazji, aby na aukcjach w Berlinie do dzisiaj sprzedawano polskie dzieła sztuki.
To jest kurwa sukces. Wymorduj pół europy, a potem wmów ciemnocie, że tylko żydów, to ci zapomną o własnych krzywdach..
specjalnie napisalem polaki. bo to kurwa zalosne
Więc z dwojga gówna wole żyda to przynajmniej tyle smrodu nie robiło co ciapaty.
Czytałem Mein Kampf, gniot straszliwy, czyta się bardzo ciężko, ale tego cytatu nie pamiętam.
Pozwól, że odświeżę Ci pamięć
Treść troszeczkę inna, co nie zmienia faktu, że wzmianka o Wszechmogącym Stwórcy została zachowana.
Przecież Hitler nie był katolikiem. Ba, był bardzo antykatolicki. M.in. za to Franco za nim nie przepadał.
Czytałem Mein Kampf, gniot straszliwy, czyta się bardzo ciężko, ale tego cytatu nie pamiętam.
Ówczesny papież Pius też potępił nazizm na równi z komunizmem w połowie lat `30.
google.pl/search?safe=off&client=firefox-a&hs=wOh&rls=org....
google.pl/search?safe=off&client=firefox-a&hs=wOh&rls=org....
Hitler był hipokrytą. Poparcie k.k. dałoby mu niemałe wsparcie.
Przecież po to razem z Himmlerem wywalali katolicyzm ze szkół żeby nauczać tej swojej pragermańskiej wiary i innych głupot.
Gówno jecie to gówno wiecie.
"Hitler o Polakach: To najzdolniejszy naród jaki spotkałem "
Hitler jaki był taki był. Ponoć sam był żydkiem.
Więc pytanie winno brzmieć: Dlaczego na celownik wziął właśnie ich, żydków? Co go tak w nich drażniło?
Odpowiedzi szukajcie w pierwszym moim poście.
W gwoli ścisłości to obozach nie przerabiano tylko żydków, oni można śmiało powiedzieć że byli wręcz w mniejszości.
Na razie możemy stwierdzić, że liczba Żydów, którzy zginęli w niemieckich obozach koncentracyjnych wynosi od 300.000 do 500.000 osób. Już to jednak wystarczy, aby wykazać absurdalność głoszonej przez wyznawców „holocaustu” cyfry 6 milionów ofiar ponad 40 lat temu – że jest ona nierealna.
Mit holocaust cz. VI. Ilu Żydów zginęło w obozach – Carl O.Nordling
Przecież Hitler nie był katolikiem. Ba, był bardzo antykatolicki. M.in. za to Franco za nim nie przepadał.
Ówczesny papież Pius też potępił nazizm na równi z komunizmem w połowie lat `30.
Pius XII? Chyba sobie żartujesz. Watykan po wojnie uratował dupsko setkom tysięcy nazistów przerzucając ich do Ameryki Łacińskiej.
Tutaj z faszystowskimi ustaszami:
Nie wygląda na przeciwnika Hitlera:
Do tego podpisał bez przymusu konkordat z III Rzeszą w 1933 roku
http://www.youtube.com/watch?v=LfFpvXASSpA
I to mają być rzetelne informacje ???
Ciekaw jestem czy zdajesz sobie sprawę kto trzyma łapki nad tym medium?
Odpowiedż.
A teraz pytanie do Ciebie.
Dałeś to świadomie czy nieświadomie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów