No nie wiem, sami zobaczcie Oglądać do końca
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
29 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Zajebisty film jednak ludzie sobie pomagaja. Na koncu pani potrzebowala nowej torebki wiec ma, pan chcial roweer bo paliwo drogie wiec ma, drugi pan chcial nowa twarz na kinder czekolade zrobil fotki dziewczynce, kolejny pan stwierdzil ze zmieni psiakowi obrozke bo stara wiec szybko pognal na zoologocznego. Wszystko ok nie napinac sie!
Umiesz liczyć licz na siebie...
- Polak mały.
- Jaki znak twój?
- Orzeł biały.
Wyjebalo mie z butow na 102 , miazga, humor w najlepszej postaci ; D
odpowiedni filmik na odpowiedniej stronce,
9. "To jest sadistic, tu można wyzywać, nie szanować i mieszać ludzi z błotem" - a właśnie, że nie, SADYZDM TO NIE JEST BRAK SZACUNKU, KULTURY I ELEMENTARNEJ WIEDZY ORTOGRAFICZNEJ, a z tym niektórzy lubią sobie ten portal utożsamiać.
Spodziewałem się czegoś w kategorii: "Jestem ciapata i Ci pomogę. Pociągnij za ten sznurek..."
zajebiste, a w 2:15 padlem buahahahahahahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów