W momencie wgrywania tego filmu gość dostał PW od Andżeliki, dżesiki, kariny, nikoli, wanessy, wioletty i dżasminy.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:20
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Erutlev
Ten podpis był potrzebny jak kurwie majtki, gość wykazał się ponad przeciętnymi umiejętnościami, a ty sprowadziłeś to do poziomu Karyn i Sebków. Rozumiem że piastujesz teraz stanowisko głównego pajacyka sadola, ale ani to śmieszne ani potrzebne. btw.masz jakieś problemy na osiedlu czy coś?
Ten podpis był potrzebny jak kurwie majtki, gość wykazał się ponad przeciętnymi umiejętnościami, a ty sprowadziłeś to do poziomu Karyn i Sebków. Rozumiem że piastujesz teraz stanowisko głównego pajacyka sadola, ale ani to śmieszne ani potrzebne. btw.masz jakieś problemy na osiedlu czy coś?
O kierunkowskazie jak zwykle zapomniał.
Ale trzeba mu przyznać, że ma jaja i zasługuje na loda.
Ale trzeba mu przyznać, że ma jaja i zasługuje na loda.
RapujacyToster napisał/a:
@Erutlev
To ja pytam o problemy ludzi na osiedlu
Salieri16000 napisał/a:
To Ty panie kolego chyba nie widziałeś jeszcze Kena Block'a w akcji:
Block to malutka, cienka paróweczka przy tym gościu.
Ktoś ma chyba ból dupy że ktoś inny ma lepszą furę i fajniejsze hobby ;D nie , kurwa ... Nie lubię BMW. Kierowca niezły.
"Jak zwykle bez kierunkowskazów
a Ty nie wiesz, ze w BMW kierunkowskazy nawet jak są włączone to działają na takiej częstotliwości ze biedni\szarzy ludzie ich nie widzą ?
a Ty nie wiesz, ze w BMW kierunkowskazy nawet jak są włączone to działają na takiej częstotliwości ze biedni\szarzy ludzie ich nie widzą ?
Ken block to ten co go inwalida Kubica objechał w jakimś mini rajdzie? Wrzuciłbym linka ale mi sie nie chce
w tytule i opisie mamy za to przykład klasycznego bólu dupy o samochód oraz kobiety, których autor tematu nie miał, nie ma i mieć nie będzie
pedo_judas napisał/a:
w tytule i opisie mamy za to przykład klasycznego bólu dupy o samochód oraz kobiety, których autor tematu nie miał, nie ma i mieć nie będzie
A po co mu, skoro ma ponad 2000 tematów na sadisticu
@up tam do kogoś, Kubica objechał Block’a ale nie ma co porównywać. Block jeździ żeby się popisać (zrobić show) a Kubica aby pokonać dany odcinek w jak najkrótszym czasie. To tak jak z tymi dryblerami z piłką. Technika lepsza niż u niejednego piłkarza czy ogólnie, sportowca z danej dyscypliny, ale z zawodowcem na boisku nie ma szans.
I teraz każdy patrzy BMW i sobie myśli kupie e-36 za 2 tyś i też będę taki fajny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów