📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
i takie są wszystkie jebane kurwy
pierdolicie farmazony laska poszła za 2k$ a wszyscy sami puszczalibyście się z nią za darmo jakby tylko zapytała i kto tu jest większą dziwką?? ten kto się taniej sprzeda
ból dupy występuje tylko u tych frajerów, którzy mają problem z bzyknięciem panienki, przez to, że nie wiedzą jak się za nie zabrać i siłą rzeczy nie dostają tego czego chcą, a później nazywają wszystkie laski dziwkami, bo z innymi się bzyknie bez problemu a z nim nie
ból dupy występuje tylko u tych frajerów, którzy mają problem z bzyknięciem panienki, przez to, że nie wiedzą jak się za nie zabrać i siłą rzeczy nie dostają tego czego chcą, a później nazywają wszystkie laski dziwkami, bo z innymi się bzyknie bez problemu a z nim nie
Powinien to zrobić inaczej, jak w starym dowcipie:
- Czy będziesz ze mną uprawiać seks za 2000 dolarów?
- Uum, jasne, chodźmy.
- A za 50 dolarów?
- Ej, masz mnie za dziwkę?
- To już ustaliliśmy, teraz targuję się o cenę...
- Czy będziesz ze mną uprawiać seks za 2000 dolarów?
- Uum, jasne, chodźmy.
- A za 50 dolarów?
- Ej, masz mnie za dziwkę?
- To już ustaliliśmy, teraz targuję się o cenę...
Co ty pierdolisz, synek? Na filmie jest kobieta, my jesteśmy mężczyznami. Taka drobna różnica. Dodatkowo, co innego dać za darmo, co innego za kasę. Za kasę jest obrzydliwe i niskie. Za darmo, z potrzeby ciała i ducha, jest wzniosłe i uświęcone pięknem oraz prawami natury. I powiadam wam, kto nie korzysta ten ciul, łachudra niewdzięczny bez honoru człowieka i bluźnierca, co wiecznie potępion będzie.
Ja kocham i na piedestał wynoszę wszystkie kobiety, które dawały, dają lub chcą mi dać, a jest ich trochę i naprawdę różne i z różnych środowisk. A im chętniej dają, tym świat piękniejszy.
Ja kocham i na piedestał wynoszę wszystkie kobiety, które dawały, dają lub chcą mi dać, a jest ich trochę i naprawdę różne i z różnych środowisk. A im chętniej dają, tym świat piękniejszy.
Każda kobieta to kurwa oprócz naszych matek!
A co wy byscie zrobili jakby sredniego wygladu laska chciala wam obciagnac, i ejszcze zapacic 5 tysi? Juz widzejak odmawiacie ;D
Taaa... w stadzie wszyscy tacy święci, a gdybyście szli bez znajomych, i taki gościu złożyłby wam taką samą ofertę co tej lasce, wielu na myśl o 3-miesięcznej pensji w godzinę, nawet nie myślałaby o ,,honorze, obrzydliwościach i niskości czynu" tylko przyjęliby propozycje z pocałowaniem ręki a raczej ch*ja. Co niektórzy to nawet za jeden banknot by pociągnęli... Wystarczy przejrzeć ogłoszenia w necie... I wyłania się obraz społeczności która dla pieniędzy zrobi wszystko. Każdego można wykorzystać, jednych za pieniądze, drugich szantażem, trzecich za drinka z GHB... Kto twierdzi inaczej,jest hipokrytą niczym katolicy którzy twierdzą że czczenie obrazów jest zgodne z ich świętą księgą i wolą ich boga....
MaczoJuh napisał/a:
A co wy byscie zrobili jakby sredniego wygladu laska chciala wam obciagnac, i ejszcze zapacic 5 tysi? Juz widzejak odmawiacie ;D
Pozwoliłbym obciągnąć i powiedziałbym, żeby sobie za te 5 tysi kupiła coś ładnego i przyprowadziła koleżankę. Tak bym zrobił.
Napisałeś nie"paszczur", a "średniego wyglądu". Takie są najlepsze, bo po ludzku prawdziwe. A jestem już w wieku, gdzie takie rzeczy mnie kręcą... oprócz dorodnej, porządnej, zgrabnej dupy, bo cycki są dla dzieci.
pierwszy w historii pozytywne społecznie srank. Więcej takich filmików i może te kurwiszony się dwa razy zastanawią czy właśnie nie są na taśmie.
Tak więc wstrzymuje wymioty ale piwo sie należy.
Tak więc wstrzymuje wymioty ale piwo sie należy.
Bo to ekskluzywna dziwka :}
a pozniej kolezankom bedzie sie chwalic ze taki jeden proponowal se za 2tys dolarow ale sie nie zgodzila bo nie jest dziwka
Zajebisty prank
Swoją drogą jakby mi jakaś dupencja proponowała 2k$ za szybkie stukanko to pewno długo bym się nie namyślał
Swoją drogą jakby mi jakaś dupencja proponowała 2k$ za szybkie stukanko to pewno długo bym się nie namyślał
Generalnie po obejrzeniu tego też oczywiście pierwszy odruch "dziwka, szmata itd, itp".
Ale jakby się tak zastanowić. Pomyślcie, że jesteście sobie na plaży i podbija do was jakaś laska nie najgorsza (nie znam się na urodzie facetów, ale jakiś odrzucający ten chłop nie jest) i mówi wam, że się jej zajebiście podobacie i, że daje 6 tysi za numerek w krzakach. Nie "wzięlibyście"?
Chociaż moja pierwsza myśl by chyba była, że jakaś shifiona czy inny badziew roznosi, albo jednak większa głowa by zadziałała i przejrzała fortel.
Nie, jednak po głębszym przemyśleniu dziwka i szmata
Ale jakby się tak zastanowić. Pomyślcie, że jesteście sobie na plaży i podbija do was jakaś laska nie najgorsza (nie znam się na urodzie facetów, ale jakiś odrzucający ten chłop nie jest) i mówi wam, że się jej zajebiście podobacie i, że daje 6 tysi za numerek w krzakach. Nie "wzięlibyście"?
Chociaż moja pierwsza myśl by chyba była, że jakaś shifiona czy inny badziew roznosi, albo jednak większa głowa by zadziałała i przejrzała fortel.
Nie, jednak po głębszym przemyśleniu dziwka i szmata
Przy oglądaniu wszystkich tych PublicAgent czy FakeTaxi zastanawiałem się czy jest to realne i wychodzi że pewna możliwość jest. Moim zdania każda laska ma cennę może nie tak bezpośrednio ale za kino też trzeba płacić, kwiaty, obiady i drinki i inne pierdoły. A każdy facet na samym początku myśli tylko o wyruchaniu laski
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów