Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przewrócił agresora na ziemię więc po co dalej kopać?
Żeby chuj za szybko nie wstał.
masz tak suche i drętwe posty, że nawet BongMan Tobie nie dorównuje.
Oczywiście, że nie, bo moje posty nie są ani suche, ani drętwe. Noo i to nie ja wchodzę moderatorom w dupę na shoutboxie
Tak samo idź na stację benzynową gdzie nie ma ochroniarza. Możesz wpierdolić dla pracownika nawet jeżeli jest napakowanym, 2 metrowym bykiem a on nie może Cię dotknąć bo wyleci z pracy, ponieważ od tego jest ochrona. Jeżeli Ty podnosisz rękę nawet w obronie własnej to bekniesz
Kurwa widzę, że jest tutaj paru idiotów co angielski znają tylko z piosenek Biebera albo w ogóle go nie ogarniają (nie mówię, że to źle chociaż takie mamy czasy, że bez języka to chuja a nie pracę dostaniesz, chyba, że na kasie, ale skoro nie ogarniasz co mówią to się nie wypowiadaj). Gość miał po tym uderzeniu złamaną kość policzkową i problemy ze słuchem dlatego schodził z boiska z taką obstawą (swoją drogą większość z tych osób to działacze drużyny i lekarze którzy się nim zajmowali na boisku)
Za konstruktywną krytykę i za wyjaśnienie bardzo dziękuje i stawiam (niestety wirtualne) piwo natomiast, co do Bibera to już przesadziłeś. Może i jestem idiotą ale nie jestem jebanym masochistą.
@up chyba nie srałeś... pewnie, po takim ciosie by został warzywem..
Kolega sobie poczyta najpierw o specyficznych(nie chcę powiedzieć, że słabych) punktach w ludzkim ciele a potem zacznie pierdolić głupoty
Taki cwany? To daj sobie złamać kość policzkową, tak jak ten delikatny pedałek z piłeczką. Ciekawe czy dalej będziesz kozaczył.
Taki miękki to nie jestem jak ten koleś z filmiku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów